Aksaray Polisi Çeşitli Suçlardan Aranan Şahısları Kıskıvrak Yakaladı.

Aksaray Polisi Çeşitli Suçlardan Aranan Şahısları Kıskıvrak Yakaladı.

Aksaray Polisi Çeşitli Suçlardan Aranan Şahısları Kıskıvrak Yakaladı.

Aksaray Emniyet Müdürlüğünden yapılan basın açıklamasında şunlara yer verildi. Aksaray Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Aksaray, Ankara ve Aydın merkezli kurdukları şirketler aracılığı ile piyasayı yüklü miktarda dolandıran, bu yolla haksız kazanç temin eden, yağma, silahla tehdit, kasten yaralama, hırsızlık ve resmi belgede sahtecilik gibi çeşitli suçlardan farklı illerde aranmakta olan A.G. ve D.G. isimli şahısları titiz çalışmalar neticesinde kıskıvrak yakaladı.

Müdürlüğümüz Cinayet ve Aranan Şahıslar görevlilerince yapılan çalışmalarda; İlimizde ve farklı illerde 6136 SKM, Silahla Tehdit, Silahlı Yağma, Hırsızlık, Resmi Belgede Sahtecilik, Kasten Yaralama, Konut Dokunulmazlığını İhlal, Suç Eşyasını Satın Alma ve Mala Zarar Verme gibi çeşitli suçlardan aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan D.U. isimli şahıs16 Temmuzda bir işyerinde, A.G. isimli şahıs ise bir ikamette yakalandı. İkamette ve otoda yapılan kontrollerde, 1 adet tabanca, şarjör, çok sayıda fişek, farklı şirketlere ait kaşeler,fatura ve sevk irsaliyeleri, senet ve çekler, para ve piyasadan bu şirketler aracılığı ile dolandırılmak suretiyle alınmış malzemeler elde edildi.

Şüpheliler D.U. ve A.G. sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Kamuoyunasaygı ile duyurulur.



HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda