Tarih: 31.08.2017 17:47

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu´nun Kurban Bayramı Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Milletvekili Cengiz Aydoğdu  Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.Aydoğdu şunları söyledi. Aziz Hemşerilerim,Mübarek Kurban Bayramınızı gönülden tebrik ediyorum.

Bu sene ecdadın büyük bayram dediği bir güzel takvimi yaşıyoruz; Cuma günü hem Cuma bayramını hem Kurban bayramını idrak ediyoruz Elhamdülillah.

Ülkemizde ve dünyada yaşanan can sıkıcı terör olayları ve son haftalarda bazı İslam beldelerinde ortaya çıkan insani krizler Bayram sevincimize hüzünler kattı.

Kurban Bayramının huzur ve bereketinin, tüm bu sıkıntıları geride bırakarak, birlik ve beraberlik içinde geleceğe yürümemize vesile olmasını diliyorum.

Dünyanın neresinde olursa olsun zulüm ve haksızlığa uğrayan kardeşlerimizin huzur ve selametlerini Rabbimden niyaz ediyorum.

Özellikle, terör örgütlerine karşı kahramanca mücadele veren güvenlik güçlerimizin başarıları millet olarak hepimizi gururlandırmaktadır.

Şehitlerimize ve gazilerimize milletçe medyun-u şükranız. Onların yakınları milletimize en kıymetli emanettir.

Şehitlerimize Cenab-ı Allah´tan rahmet niyazı ile gazilerimize ve şehit yakınlarımıza bütün milletimiz olarak gönülden sabır diliyoruz.

Kıymetli hemşerilerimin ve aziz milletimizin, İslam dünyasının bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.

Kurban bayramının, tüm gönüllere, hanelere, ülkemize ve İslam dünyasına huzur, saadet, selamet getirmesini diliyorum.

Allah, milletimizi devletsiz bayraksız ezansız Kur´an´sız ve imansız bırakmasın.

Sevgili hemşerilerim, Allah hepimizin yâr ve yardımcısı olsun.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —