Tarih: 01.02.2019 18:40

Aksaray Kapalı Çarşıda İyilik Rüzgarı Esti

Facebook Twitter Linked-in

KAPALI ÇARŞI´DA İYİLİK RÜZGÂRI
31 Mart Mahalli İdareler Seçimi çalışmaları kapsamında Kapalı Çarşı esnafını ziyaret eden İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Özhan Türemiş ve Milletvekili Ayhan Erel, Kapalı Çarşı esnafı ve vatandaşlarla hasbıhal ederek dertlerini dinledi. 
Kapalı Çarşı esnafı,  İYİ Parti´nin seçim çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Esnaf ve vatandaşlar, ?Değişim şart. Artık iyi insanlar bu Şehr-i Süleha´ya, iyilikler şehrine hizmet etmeliler. Boşa harcanacak zamanımız yok? diyerek seçim kampanyası süresince destek vereceklerini belirterek seçimlerde başarılar diledi.
?Şehrin Kalbindeyiz?
Şehrin nabzını tutan Kapalı Çarşı esnafı ile uzun uzun hasbıhal eden ve hasret gideren İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Türemiş de ?Kapalı Çarşı esnafı yıllardır ilimizin bir ekolü ve geleneğidir. Kentin nabzını tutar onun için Kapalı Çarşı esnafı Aksaray´ın kalbini yansıtır. Bu açıdan çok önemsiyoruz. İlin yükünü çeken Kapalı Çarşı, vatandaşlarımızın da uğrak noktasıdır. Burada hala eski geleneklere göre alışverişler yapılır. Kapalı Çarşı ilimizin en önemli esnaf gruplarındandır. Kendilerine biz de bereketli, hayırlı günler diledik. İYİ dileklerini aldık, kabul ettik. Buradan aldığımız enerji Aksaray´ın her yerinde gün geçtikçe artarak devam ediyor. Biz inandık, 31 Mart akşamı Aksaray Belediyesi İYİ´lerin yöneteceği bir belediye olacak? dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —