Aksaray İHH Yetimler İçin 6 Gün Sürecek Kermes Düzenliyor

Aksaray İHH Yetimler İçin 6 Gün Sürecek Kermes Düzenliyor

Aksaray İHH Yetimler İçin 6 Gün Sürecek Kermes Düzenliyor

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği 26 Nisan - 1 Mayıs tarihleri arasında Yetimler ve İhtiyaç Sahipleri Yararına Hayır Çarşısı (Kermes) düzenliyor. Geliri Aksaray genelinde 356 ve Pakistan´da İHH bünyesinde hizmet veren Muzaffergah Yetimhanesi´nde yaşayan 100 yetim için değerlendirilecek kermesin 26 Nisan´da başlayıp, 1 Mayıs akşamı sona ereceği bildirildi.
Kermes hakkında bilgi veren Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder ÖZKAN tüm vatandaşları 6 gün boyunca toplumun dezavantajlı grubunda yer alan yetimlere destek vermeye davet etti. Özkan, büyük ve zahmetli bir proje yürüttüklerini, proje kapsamında Aksaray´da yaşayan yetim emanetlere aylık 100TL burs verildiğini, onlarla her haftasonu buluşup okul derslerinde yardım edildiğini ve her türlü sosyal faaliyetlerle desteklendikleri ifade etti. Sevgiyle Doldurun sloganı ile duyurulan kermes gelirinin yetimler için yıl boyunca yürütülen hizmetlerde değerlendirileceği belirtildi.
İHH Başkanı Özkan, tüm Aksaray halkından hem kermese malzeme desteği vermeleri hem de yakınları ile birlikte 6 gün boyunca kermes çadırını ziyaret etmelerini beklediklerini belirtti.


Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek