Tarih: 29.07.2016 17:59

Aksaray Belediyespor´da Ufuk Uysal dönemi başladı

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Rıfat Demir´in Aksaray Üniversitesindeki görevinden dolayı takımının Niğde ve Nevşehir´deki kampına izin alamaması nedeniyle takımdaki görevinden ayrıldı. 
  Türkiye´de yaşanan olağanüstü halden dolayı kamu kurumlarındaki tüm izinler kaldırılmıştı. Teknik Direktör Rıfat Demir´in görevden ayrılması ile birlikte Rıfat Demir´in yardımcıları Yusuf Oral ve Kaleci antrenörü Erdem Türkyılmaz ile de yollar ayrılmış oldu. Bu gelişmelerin üzerine Aksarayspor teknik direktör arayışına girdi ve Aksarayspor´u 2005 sezonunda takımı 2. ligde iken Teknik direktör Ali Talat Koçak´ın yardımcısı olarak Ufuk Uysal´ı Aksaray´a davet etti. Aksaray Belediyespor tesislerine gelen Ufuk Uysal burada kulüp Başkanı Murat Koç ve yöneticilerle bir araya geldi. Yapılan görüşmelerin ardından Teknik Direktör Ufuk Uysal ile anlaşmaya varıldı.
  Anlaşmanın ardından teknik Direktör Ufuk Uysal yöneticilere birlikte takımının saat 18´de Dağılgan 4 Nolu sahada yaptığı çift kale antrenmanı izledi. Antrenmanın ardından Teknik Direktör Ufuk Uysal futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Takıma Cuma öğleden sonra ve Cumartesi günü izin verildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —