Aksaray Belediyespor Oyuncularına Moral Kahvaltısı

Aksaray Belediyespor Oyuncularına Moral Kahvaltısı

Aksaray Belediyespor Oyuncularına Moral Kahvaltısı

Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Koç ve Aksaray Belediyespor oyuncuları, kahvaltıda bir araya geldi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6 Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Aksaray Belediyespor, liderlik için önemli bir avantaj elde etmek için ligin şampiyonu Yeni Altındağ Belediyespor karşı karşıya geliyor.

Bu önemli karşılaşma öncesinde Valisi Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Aksaray Belediyespor oyuncularına moral vermek için Piramit Kafe´de bir araya geldiler.

Vali Aykut Pekmez, liderlik yolunda emin adımlarla mücadele eden oyunculara başarılar dilerken Emniyet Müdürü Ali Karabağ ise zafer için inanmanın önemli olduğuna değindi. Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, Aksaray Belediyespor´un her karşılaşmasını heyecanla takip ettiğini açıkladı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Belediyespor´un bu sezon iyi bir oyun ortaya koyduğunu bununda puan olarak yansıdığını ifade etti.

Oyuncular ise kendilerine her konuda yalnız bırakmayan ve yardımcı olan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ya teşekkür ettiler.

     

 



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik