Tarih: 01.10.2015 14:08

Aksaray a da Şehitin ateşi düştü

Facebook Twitter Linked-in

Şırnak´ın Cizre ilçesinde yaklaşık bir ay önce terör örgütü PKK´nın Özel Hareket Polislerini taşıyan zırhlı araca roketatarlı saldırısı sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü GATA´da şehit düşen Aksaraylı 22 yaşındaki polis memuru Yunus Emre Akbaş´ın baba ocağına ateş düştü. Şehidin ailesinin oturduğu eve Türk Bayrağı asıldı. 
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü´nde görevliyken geçici görevle Şırnak´ın Cizre ilçesine görevlendirilen Özel Harekat Polisi Yunus Emre Akbaş, terör örgütü PKK´nın zırhlı araçların roketatarlı saldırısı sonucu ağır yaralanmıştı. GATA´ya sevk edilen polis memuru Yunus Emre Akbaş, tedavi gördüğü hastanede şehit düştü. Çocuklarının şehit haberi üzerine Yunus Emre Akbaş´ın ailesi cenazeyi almak üzere Ankara´ya hareket etti. Şehidin yakınları da acı haber üzerine baba ocağına akın etti. Aksaray Belediyesi tarafından evin önüne taziye çadırı kuruldu. 
Şehit Yunus Emre Akbaş´ın amcası Metin Akbaş (51), yeğeninin geçici görevle Şınrak´ın Cizre ilçesine gönderildiğini belirterek, ?Bundan 1 ay kadar önce bizim yeğen Şanlıurfa´da görevliyken Şırnak´ın Cizre ilçesine gitmişti görevli olarak. Orada da roketatarlı bir saldırı oldu. En büyük yarayı da bizim yeğen almıştı. Yaklaşık 1 aydır da tedavi görüyordu. Bugünde polisimiz şehit oldu. Allah rahmet eylesin? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —