Tarih: 03.06.2014 00:00

AKMÜB Üyeleri Yazgı Ve Ekibi İle Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray müteahhitler birliği üyeleri Belediye Başkanı Haluk Şahin YAZGI ve ekibi ile Grand Altuntaş’da akşam yemeğinde buluştu. Yemeğe Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin YAZGI  AKMÜB Başkanı İsmail GÜMÜŞSOY ,ATSO başkanı Ahmet KOÇAŞ , Ak parti İl Başkanı Muhammet Fatih YILDIRICI, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer GİZLENCİ, Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda davetli katıldı.  

Açılış konuşmasında Aksaraylı müteahhitlerin genel sorunlarından bahseden Gümüşsoy;  konuyla alakalı hazırlamış olduğu sunumu ile davetlileri bilgilendirdi.

                Gümüşsoy; Yaptığı konuşmasında Aksaray belediye başkanı Haluk Şahin YAZGI ve ekibi ile üyelerimizi buluşturarak görüş alış verişinde bulunmak istedik. Bu vesile ile böyle bir yemek organize ettik. Böyle bir fırsatı bizlere verdiğiniz için belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. İnşaat sektörü şehir ekonomisinin dinamik kalmasını sağlayan en önemli sektör durumundadır. İnşaat sektörü sadece sektörle alakalı değil diğer sektörlerinde hareketli kalmasını sağlıyor. Şehrimiz ekonomisi için büyük  bir pay sahibi olan inşat sektörünün canlı tutulması ve süreklilik arz etmesi şehrimizin büyümesi ve ilerlemesi adına önemlilik arz etmektedir. İnşaat sektörünün yönünün belirlenmesinde belediyemiz en önemli rolü üstlenmektedir. Belediyemizin izleyeceği strateji bu sektörün hızlanmasında veya yavaşlamasında etki sahibi. Belediye başkanımızın sektörün içinden biri olması umutlarımızı arttırdı. Hazırlamış olduğumuz sunum ve dosya Aksaray Müteahhitler Birliği üyelerinin ortak sıkıntılarıdır dedi. Başkan Gümüşsoy;  yemek programına  sponsor olan Diamond Çelik Kapı yetkililerine teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.

 

                Belediye başkanı Haluk Şahin YAZGI konuşmasında böyle güzel bir organizasyon hazırlayan AKMÜB başkanı İsmail GÜMÜŞSOY ve ekibine teşekkür ediyorum. Sizinle aynı pencereden bakıyoruz gönlünüz müsterih olsun dedi. Sıraladığınız birçok başlık yapılabilecek şeylerden oluşuyor, büyük bir şehir olmayı istiyorsak bu söylenenler olmazsa olmazlarımız arasında dedi. Soru cevap bölümün de Müteahhitlerin sorularını cevaplayan  belediye başkanı haluk şahin yazgı ve ekibi müteahhitlerin gönlüne su serpti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —