Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

AK PARTİ’DE İLÇE KONGRE SÜRECİ BAŞLADI

AK PARTİ’DE İLÇE KONGRE SÜRECİ BAŞLADI

‘Birlik, dirlik ve kardeşlik için, yeniden yollara düşme vakti’ diyerek Aksaray’da AK Parti teşkilatlarında İlçe Kongrelerinin başladığını bildiren AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Halka hizmet, Hakka hizmet anlayışıyla 18 yıl önce kutlu bir yola çıkan partimiz, 2023 yılının güçlü kadrolarını oluşturmak için yeniden kongre sürecine girmiştir. Delege seçimleriyle başlayıp büyük kongreyle sona erecek sürecin, Aksaray’ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

7. Olağan Kongre süreci kapsamında delege seçimleri, Belde ve İlçe Başkanlıkları atamalarının tamamlandığını belirten AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 7 Mart itibariyle Sarıyahşi ile kongre sürecini başlattıklarını bildirdi.

Mart ve Nisan ayları içerisinde İlçe kongrelerini tamamlayacaklarını, il kongresinin tarihinin ise ilçe kongrelerinin ardından belli olacağını ifade eden Başkan Altınsoy, “Kongre takvimi gereğince ilk olarak üyelerimiz delegelerimizi seçtik. Genel Merkezimiz tarafından Belde ve İlçe Başkanlıklarımızın atamaları gerçekleştirildi. Geçtiğimiz hafta sonu da İlçe kongrelerimizi başlattık. Mart ve Nisan ayları içerisinde ilçe kongrelerimizi bitirmeyi hedefliyoruz. Bütün bu süreçlerden sonra ise İl kongremizin tarihi netleşecektir” dedi.

Belirlenen takvim çerçevesinde ilçe kongre sürecinin ilerlediğini aktaran İl Başkanı Altınsoy, “AK Parti Eskil İlçe Başkanlığımızın 7. Olağan Kongresi, 14 Mart 2020 Cumartesi günü saat 11.00’de Medcezir düğün salonunda, Sultanhanı İlçe Kongremiz ise 14 Mart 2020 Cumartesi günü saat 14:00’de Sultanhanı Belediye düğün salonunda gerçekleşecek. Gönül vermiş, inandığı yolda yürüyen, gönül dostlarımızı o gün salonlarımıza bekliyoruz.”

Aksaray’da, AK Parti kongrelerinin bir şölen ve bayram havası içerisinde gerçekleştiğini sözlerine ekleyen Altınsoy, açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Geçmiş dönemlerde bütün kongrelerimizi bir şölen havası içerisinde yapmıştık. Kongrelerimiz birlik ve beraberliğin tavan yaptığı bir ortamda yapıldığından, genellikle tek liste halinde olur. Bu bir zorlama değildir. Bunu uzlaşarak yapıyoruz. Karşılıklı konuşarak ideal ölçüler içerisinde bir yönetim oluşturmaya çalışıyoruz. Bu kongre sürecinde de yine bunu başaracağımızı düşünüyoruz. Teşkilatlarımız ve halkımızın destekleriyle 7. Olağan Kongre sürecimizi ‘Türkiye İçin İnandığın Yolda Yürü’ diyerek birlik, beraberlik, kardeşlik ve barış içiresinde ifa edeceğimize inancımız tamdır. Kongrelerimizin ilçelerimize, şehrimize ve tüm teşkilatlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false