Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Ak Parti İl Başkan Hüseyin Altınsoy İşimiz Vaktimizden Çok dedi

Ak Parti İl Başkan Hüseyin Altınsoy İşimiz Vaktimizden Çok dedi

Ak Parti İl Başkan Hüseyin Altınsoy İşimiz Vaktimizden Çok dedi

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu “Gönül Seferberliği” programı kapsamında AK Parti Aksaray İl başkanı Hüseyin Altınsoy, ortaya koydukları çalışmalar ile gönüllere dokunmayı sürdürdüklerini, teşkilat olarak her yerde olduklarını söyledi.

Her şey Aksaray için diyerek gece gündüz demeden çalışan, yoğun teşkilat çalışmalarının yanı sıra esnaf ve vatandaşla bir araya gelerek hasbihal eden Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, esnafları ziyaret edip, vatandaşlarla da bir araya gelerek sorunlarını, taleplerini dinliyor.

“Gönül Seferberliği” programı kapsamında hazırlanan eylem planı çerçevesinde gönüllere dokunmayı sürdürdüklerini aktaran Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “AK Parti her şeyden önce bir medeniyetin ve tevazunun yer aldığı siyasettir. AK dava yolunda izleyeceğimiz hedef Milletin bir neferi olduğumuzu asla unutmadan ve bu milleti millet yapan milli ve manevi dinamiklere bağlı kalarak, siyaseti bir ahlak ve irfan zemininde yürütmektir. Bu davada; kardeşlikte, yardımlaşmada, dayanışmada tevazu içerisinde yarışmak vardır. Güçlü Aksaray’ı güçlü Türkiye’yi inşa etmek için var gücümüzle hep beraber çalışıyoruz. Milletimizin teveccühü ile 2002’den bugüne iktidarda olmanın onurunu yaşayarak, gittiğimiz her yerde küçük büyük ayırt etmeksizin her bir insanımızın gönül rızasını alarak, gönülden gönüle köprüler kurarak, Allah’ın izniyle AK sevdamızla yolumuza devam edeceğiz.”

AK Parti’nin büyük bir aile olduğuna işaret eden Altınsoy, 2023 hedeflerine ulaşmak için azimle, umutla, samimiyetle, gayretle çalışmak için Aksaray AK Parti teşkilatı olarak halka ve güçlü lider Recep Tayyip Erdoğan’a söz verdiklerini anımsattı.

İnandıkları kutlu yoldaki mücadeleyi asla bırakmayacaklarını vurgulayan Altınsoy, “Göreve geldiğimiz günden bugüne teşkilat çalışmalarımızın içerisinde her ay belediye başkanlarımız ile toplantı, belediye meclis ve il genel meclis üyelerimiz ile toplantı, daraltılmış il danışma meclisi toplantısı, bu hikayenin kahramanı sensin sloganıyla hareket ettiğimiz Ar-ge teşkilat eğitimi ve Ar-ge mahalle teşkilat eğitimi programları gibi çeşitli programlar eğitimler gerçekleştirdik. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, ana kademe, kadın ve gençlik kollarımız, merkez ilçe ve yönetim kurulları, il genel meclis üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz ile gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde; hane, engelli, şehit gazi, STK ve meslek odaları, esnaf, yaşlı, hasta, taziye, düğün, önemli gün ve hafta, camii dernek, gençlik buluşmaları, kurum, pazarcı esnafı, kuran kursu, köy okulları, sevgi evi, berber ve kuaför esnafları, muhasebeci, avukat, diş hekimi, eczacı, sigorta acentaları, taksi durakları, mimarlar, elektrik, inşaat ve harita mühendisleri, özel eğitim kurum ve kursları, sürücü kursları, veteriner hekimler, muhtar ziyaretleri yaparak halkımızla birebir kucaklaştık, gönüllere dokunarak sorunlarını dinledik. Çalışmalarımıza işimiz vaktimizden çok diyerek devam edeceğiz.”



1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Ekonomik güven '100'ledi!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9058,44%2,86
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli