Aksaray

20.09.2024

  • İMSAK 05:01
  • GÜNEŞ 06:23
  • ÖĞLE 12:42
  • İKİNDİ 16:09
  • AKŞAM 18:52
  • YATSI 20:08

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya Aksaray'da Türkiye Buluşması Toplantısına Katıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya Aksaray

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya Aksaray'da Türkiye Buluşması Toplantısına Katıldı

Aksaray'da  bir otelde AK Parti teşkilatları ile bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kayan Türkiye Buluşmaları hakkında açıklamalarına yer verdi.
Türkiye Buluşmaları kapsamında Aksaray’da gerçekleşen toplantıda konuşma yapan İl Başkanı Hamza Aktürk; “İpek yolu üzerinde Kapadokya’nın kapısı olarak tarihte yerine alan Aksaray’da iktidarımız tarafından hayata geçirilen yatırımları bir bir açıklama şansımız bugün gün boyu yapsak olmayacak. Sizlerin de takdir ettiği gibi Aksaray’ımıza yapılan hizmetler bir güne değil bin aya sığdırmayacak kadar çok. Ulaşımdan sanayiye, sağlıktan eğitimde  tarımdan turizme Aksaray birçok alanda yirmi yıl öncesinden neredeyse 10 kat daha büyüklüğe ulaşmıştır. İlçelerimizde OSB, ilçelerimizde doğalgazlara kavuşturduk. Aksaray’ımızı, 2004 yılı öncesi, bugünümüz arasındaki fark Aksaray gelişmişlik vaat ediyor. AK Parti olarak kaybedecek zamanımız, boşa harcayacak enerjimizin olmadığının farkındayım. Bulunduğumuz makam ve mevkilerin en nihai amacı insanlarımıza hizmet etmek, şehrimize farklı değerler kazandırmak. Çünkü şehrimizin ve insanlarımın geleceği olan üretim, istihdam ve ihracat değerleri buna bağlı. Söyleyecek çok sözümüz var, yürüyecek çok yolumuz var” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Dinçer program hakkında bilgiler vererek, “Parti genel merkezimizin organize etmiş olduğu Türkiye buluşmaları kapsamında bugün Aksaray’ımızda bir dizi ziyaretler gerçekleştireceğiz. Öncelikle Aksaray Belediyemizin yapmış olduğu hizmet alanlarımızı ziyaret etmek, ardından çocuk eğlence merkezimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Partimizde buluşmalar yapacağız. Parti içerisinde tüm Aksaraylı hemşehrilerimizle değerlendirme toplantısını gerçekleştireceğiz” dedi.
Milletvekili Cengiz Aydoğdu yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetin 100’üncü yılını kutladık bu sene. Yüz yıllık Cumhuriyetimizin 23 yılını Türkiye bizimle birlikte oldu. Bizim bir temel şiarımız vardı. Milletin halinden anlamak. Milletin halinden anladık. Derdini dinledik. Milletin kalbinden aldığımız emirle 23 yıldır bu ülkeyi idare ediyoruz. Bu günlerde bir tökezleme içerisindeyiz. Bunu kabul edeceğiz. Vatandaşımız bu enflasyon karşısında durgun. Biz bu hali de anlıyoruz. Türkiye büyüyen bir ülke. Türkiye, azıcık belini doğrulta bütün çevresi ateşe verilen bir ülke. Emperyalistlerin dikkatini çeken bir ülke. Her zaman kendi içerisinde dertlerle uğraşsınlar diye operasyon çektikleri bir ülke. Buna rağmen bu ülke tarihinden aldığı, milletin birliği ve beraberliğinden aldığı güçle büyümeye devam ediyor. Bu milletin halinden yine Ak Parti anlar, hodri meydan diyoruz. Milletin kalbine seslenebilen varsa çıksın meydana diyoruz. Bu tökezlemenin yeni bir çıkış için bize kuvvet vereceğini biliyoruz. Büyük Türkiye yolunda uzun bir yolculuğa devam edeceğimize inanıyoruz” dedi.
Aksaray’a hizmet etmenin telaşında olduklarını ifade eden Milletvekili Hüseyin Altınsoy;” Biz Aksaray teşkilatı olarak sürekli sahadayız. İlimizin idarecileri, STK başkanlı, oda başkanları, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımızla Aksaraylı hemşerilerimizle ilgileniyor. Gecemizi gündüzümüze katarak Aksaray’a hizmet etmenin telaşındayız. Türkiye Buluşmaları adı altında bugün ilimize gelen misafir milletvekillerimiz ve başkanlarımız ile birlikte ilçelerimizde, beldelerimizde, merkezde hemşerilerimizle buluşacağız. Varsa dertlerini, tasalarını dinleyeceğiz. Biz Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hep beraber durmak yok yola devam” şeklinde ifadelerine yer verdi.

Aksaray iline gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya konuşmasında; “Türkiye buluşmaları programı AK parti genel merkezi teşkilat başkanlığımızın organizasyonu ile gerçekleşen bakanlarımızın, genel başkanlarımız, illerimizin dışından gelen Türkiye’nin farklı yerlerinden gelen milletvekillerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz ve gittiğimiz ilde tüm ilçeleriyle, beldeleriyle sokak sokak, karış karış dolaştığımız adeta milletimize hemhal olduğumuz, milletimizin sesine kulak verdiğimiz, sokağın nabzını tuttuğumuz, toplumun farklı kesimlerine dokunduğumuz, dokunarak partimize söylemek istediği her şeyi not ederek düzenlediğimiz bir programlar zinciridir. Ak Partimiz kurulduğu gün sayın Cumhurbaşkanımız ne demişti “artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” bu sözün üzerinden 23 yıl geçti. Hiçbir günümüzü bir önceki günden daha az çalışarak geçirmemek üzere yollara revan olmuş, ömrünü bir millete adayan bir liderin arkasında kenetlenmiş teşkilatlar olarak hep milletimizle bir arada olduk. Siyasetimizin 23 yıl önce problemlerin altında ezilen Türkiye’ye bu ülkenin mesellerinin çözümsüz değildir diyen bir liderin ardasındaki kadrolar sayesinde Türk siyasetinin adeta yeniden dirildiği bir dönemde ülkemizin birçok kronik sorununu çözmeyi başardık. Bugün 11 milyonun üzerinde üyesiyle AK Parti Türkiye’nin ve dünya siyasetinin en güçlü partilerinden birisidir” dedi.
AK Parti kadrolarının 23 yıldır halk için hizmet ettiğini ifade eden Kaya “Diyoruz ki halka hizmet hakka hizmettir bu gururu taşıyan Ak Parti kadrolarıyla cumhuriyetin 23 yılında 100. yıllık süreçte Ak Parti kadroları bu millete hizmet etti. Ama 23 yılda yaptığımız eserler bizden önceki dönemlerde ortaya koyulan eserlerin katlarca fazlası. Biz gönül hareketimizi Ak Parti kadrolarımızı halka halka işleterek bu ülkenin kadınlarına, gençlerine, çocuklarına tüm kesimlerine yeniden büyük ve güçlü Türkiye çatısı altında umut olmak için yeniden sokaklardayız. Aksaray’ımıza 23 yıl içerisinde 10 milyarlarca hizmet yaptık. 80 milyar benim önümdeki rakam ama hiç şüphesiz Aksaraylı hemşerilerimiz her seçimde bize gönülden desteği olmasa biz bu hizmetleri başaramazdık. Aksaray teşkilatlarında kuruluşundan bu bugüne kadar hizmet etmiş her bir teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Toplantıya, Aksaray AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür ve teşkilat mensupları katlım sağladı.



TFF heyeti Külliye'de
Erkekler Süper Ligi3. hafta maçları tamamlandı
Yeni Ankara Adalet Sarayı'nın temeli atıldı
Bakan Tekin Elazığ'da konuştu
Ülkenin siber güvenlik kalkanı USOM
Hudutlarla mücadele sürüyor
İdare Mahkemeleri'ne 2 yeni mahkeme daha... Toplam sayı 214'e yükseldi
YKS ek tercih sonuçları açıklandı
'Merkez' faizi sabit tuttu
PTT'den 19 Eylül'e özel pul
Ticaret'ten 8 ayda 815,3 milyon TL ceza!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya Aksaray'da Türkiye Buluşması Toplantısına Katıldı
Orman yangınlarına karşı yeni yol haritası belirlenecek
1 milyondan fazla yapı denetimden geçti
'Dijital Benim İşim'le 4 yılda 43 milyon TL'yi aşkın üretim
  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,20
  • EURO

    37,98% 0,28
  • GRAM ALTIN

    2829,83% 0,98
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27
  • Cuma 23.5 ° / 13.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.2 ° / 15.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 14.5 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu