Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Altınsoy;Mazlumların Sesiyiz

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Altınsoy;Mazlumların Sesiyiz

AK Parti’nin sadece Türkiye’nin değil dünya mazlumlarının umudu olduğunu belirten AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Erdemliler hareketinin kurucusu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Birleşmiş Milletler 74. Genel Kurulu’ndaki konuşması ile dünya mazlumlarının sesi oldu.”

3 Kasım 2002 tarihinde kurulan AK Parti’nin Türk siyasi hayatının bir mihenk taşı olduğunu vurgulayan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Vesayet sistemlerinin rafa kalktığı, milli irade ve egemenliğin milli ruhta tecelli ettiği bu tarih; Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin dünya konjonktüründe şaha kalktığı bir miladın da aynı zamanda dönüm noktasıdır.” dedi.

İhtilal, darbe, muhtıra kavramları altında ezilen aziz milletin tercihi, duaları ve destekleriyle vücut bulan AK Parti’nin bugün gelinen noktada mazlum milletlerin dahi umut ışığı olduğunu kaydeden Başkan Altınsoy, “Liderimizle AK Parti’miz 18 yıldır mazlum milletlerin güven ve istikrar adresi olmaya devam ediyor. Her türlü hile ve siyasi entrikaya, kapatma davasına, gezi olaylarına, 17-25 Aralık paralel devlet yapılanmasının hain planlarına, FETÖ ve destekçileri olan hainlerin darbe teşebbüslerine rağmen AK Parti’miz milletimizin teveccühü ve Sayın Cumhurbaşkanımızın kararlılığıyla yılmadan, usanmadan ilk günkü heyecan ve aşkla milletimize hizmet etmeye devam ediyor.” diye konuştu.

AK Parti ile Türkiye’nin nereden nereye geldiğini vicdanı olan herkesin görebileceğine işaret eden Altınsoy, “Cenab-ı Hakk’a şükürler olsun ki bugün gelinen noktada Bir Cent’e muhtaç ülkeden IMF’ye borç verebilecek büyük bir devlet konumuna ulaştık. ‘Dünya 5’ten büyüktür’ diyerek bütün zalimlere İslam dinimizin adalet, şefkat ve hoşgörüsünü anlatan dünya liderimizle inşallah ülkemiz çağ atlamaya devam edecek. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan BM 74. Genel Kurulu’nda Suriye, Filistin, Rohingya ve Cammur Keşmir başta olmak üzere dünya mazlumlarının sesi oldu. Liderimiz dünya liderlerine sadece Türkiye’nin sorunlarını değil ümmetin davalarını haykırmış oldu. Onurlu ve dik duruşu nedeniyle İslam aleminin vicdanına tercüman olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a birçok Müslüman ülke lideri şükranlarını iletirken, halkı ise bulundukları meydanlara inerek liderimize sevgi gösterilerinde bulunması, Türkiye olarak bizleri gururlandırdı.” açıklamasında bulundu.



Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli