Ak Heyet OSB’de Fabrikaları Ziyaret Etti
AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy beraberindeki heyet ile birlikte, Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret ederek, yatırımcılar ve çalışanlarla görüştü.
OSB ziyaretinde AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’a Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, OSB Müdürü Ayhan Ermiş, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.
Üretim ve istihdam ile şehir ekonomisine can katan Organize Sanayi Bölgesi’nde birbirinden farklı üretim yapan Asyayay, Sarpteks ve CAPPADOCIA PHARMA ilaç Tıbbi Ambalaj Sanayi fabrikasını ziyaret eden Ak heyet fabrika yöneticilerinden üretim kapasitesi, istihdam ve diğer konular ile ilgili bilgiler aldı.
Fabrika gezileri sonrasında değerlendirmede bulunan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “AK Parti İl Teşkilatımızın yaptığı program çerçevesinde Organize Sanayi Bölgesindeki İş adamlarını ve sanayicileri ziyaret ettik. Gezimizin amacı Organize Sanayi Bölgesindeki iş adamlarının talep ve sıkıntılarını partimizce düşüncelerini alıp nasıl yardımcı olabiliriz diye istişare etmek. Kalkınmak için tarımda olduğu gibi sanayide de üst seviyede olmalıyız. Amacımız ilimizi cazibe merkezi haline getirmek ve daha fazla yatırımcıyı çekerek istihdama ve ekonomiye katkıda bulunmak. Aksaray olarak ülkemizin dünyadaki ticaret gücüne güç katmak istiyoruz. Hem üretime hem ekonomimize katkı sağlayan sanayicilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yapılan ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren sektör temsilcileri ise, “AK Parti Hükümetleri döneminde çok ciddi destekler gördük. Sizlerden de gereken desteği ve ilgiyi görüyoruz. Sorunlarımız takip edilip çözüm bulunuyor. Ufak tefek sorunlarımıza ise hep birlikte çözüm üretiyoruz. Bundan sonra da sizlerden destek isteyeceğiz ve biz de üzerimize düşeni her zaman olduğu gibi yapmaya hazırız” dedi.
ÇEDES Kapsamında Öğrencilerden Çevre Temizliği Etkinliği
Aksaray'da 13. Geleneksel TEDAŞ Emeklileri İftar Programı Gerçekleştirildi
Aksaray’da küçükbaş hayvancılığa önemli destek sağlayacak proje başlıyor
İHH İnsani Yardım Vakfı Aksaray Temsilciliği 66 Ülkede 3 Milyon Kişiye Umut Olacak
Aksaray Valisi Murat Duru Basın İle Bir Araya Gelerek Aksaray İçin Hedeflerini Açıkladı
AKSARAY VALİSİ MURAT DURU AYLIK ASAYİŞ TOPLANTISINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU
- Cumartesi 9.4 ° / 5.6 ° Güneşli
- Pazar 9.1 ° / 6.6 ° false
- Pazartesi 8.8 ° / 6.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı







