Tarih: 06.04.2016 22:06

Ak Parti İl Başkanı Karatay Regaip Kandilini Kutladı

Facebook Twitter Linked-in

 

          Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay Mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip kandili dolayısıyla mesaj yayımlayarak tüm İslam âleminin kandilini kutladı.

            Ak Parti İl Başkanı Karatay; ?Mübarek 3 ayların bereket iklimine açılan bir kapı olan Regaip kandiline erişmenin içindeyiz. Regaip kandili, başta Mübarek Ramazan olmak üzere 3 aylarında müjdecisidir. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bu manevi açılan kapıyı fırsat bilerek saygı, sevgi ve hoşgörü ortamının gerçekleşmesine, birlik ve kardeşlik duygularımızın bağlanarak daha da güçlendirilmesine gayret göstermeliyiz. Yüce dinimizin emri olan iyiye, doğruya güzele yönelerek bu mübarek ayları ibadetlerle dualarla geçirmeliyiz.

Yüce Yaratıcıya olan bağlılığın ve onun yarattıklarına karşı merhametli olmanın bir hayat tarzı olması gerektiğini ve Kandillerin bu duygunun ortaya çıkmasının verilesi olduğunu ifade eden İl Başkanı Karatay, ?Böylesi günler aynı zamanda toplumun her ferdinin birbirine daha yakın olması anlamına da geliyor. İnşallah Regaip Kandili tüm insanlığın aydınlanması ve gönüllerin ilahi aşka yönelmesine vesile olur Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin Regaip kandilini tebrik ediyor, böylesi mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık âleminin mutluluk ve huzuruna vesile olmasını niyaz ediyorum ?dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —