Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer, 25. Dönem Aksaray Milletvekili Turan Yaldır´ı ziyaret etti

AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer, 25. Dönem Aksaray Milletvekili Turan Yaldır´ı ziyaret etti

Aksaray Haber | Aksaray Haberleri | aksarayhaberci | aksaray sondakika haberleri | aksaray güncel |aksaray gündem

25. DÖNEM MİLLETVEKİLİ TURAN YALDIR; ORTAK PAYDA AKSARAY İSE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARIZ

?AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer beraberinde AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, İl Genel Meclisi Meclis Başkanı M. Mehmet Tüzün, AK parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi adayları ile 25. Dönem MHP Aksaray Milletvekili Turan Yaldır´ı çalışma ofisinde ziyaret ettiler.

Nezaket ziyaretinde MHP 25. Dönem Aksaray Milletvekili Turan Yaldır ile AK Parti Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer ve beraberindekiler Aksaray ziyareti ile ilgili olarak gündemi değerlendirdiler.

ORTAK PAYDA AKSARAY İSE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARIZ

25. Dönem MHP Aksaray Milletvekili Turan Yaldır konuşmasında, ?31 Mart yerel seçimlerine giderken, şehrimizde bizleri ziyaret eden başta AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy kıymetli huzurunu ve AK Parti Belediye başkan adayı Evren Dinçer bizlere nezaket ziyaretinde bulundu. Kendilerine bu nezaketten dolayı teşekkür ediyorum. Bugün kendileri ile Aksaray ile alakalı çeşitli istişarelerde bulunduk. İnşallah önümüzdeki kısa bir süre sonra yaşayacağımız yerel seçimler, memleketimize, milletimize ve Aksaray´ımıza hayırlar getirir. Kendisine bu süreçte başarılar diliyorum. Siyasi partiler seçim kazanmak için vardır. Adaylarda dolayısıyla siyasi partilerin seçim kazanmak için mücadele ederler. Evren Başkanda bu bağlamda Aksaray´da bir mücadele veriyor. Ben de kendisine başarılar diliyorum. Allah hayırlı uğurlu eylesin. İnşallah ta 1 Nisan´dan sonra da bizler kendisinden herhangi bir beklenti içerisinde olmadan fikrimiz sorulduğu sürece bizlere düşen bir şey olduğu sürece Aksaray halkına ve Aksaray belediyesine faydalı olacağımız alanlarda elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce, aklımızın erdiğince yardımcı olmaya destek olmaya çalışacağız. Buraya bizleri sayıp, sevip, düşünüp geldikleri içinde kendilerine teşekkür ediyorum.?

MHP 25. Dönem Aksaray Milletvekili Turan Yaldır konuşmasının son bölümünde kendisine sorulan, bu ziyaretten Aksaraylılar nasıl bir anlam çıkarsın sorusuna ise, ?Ortak paydamız Aksaray´dır. Gerek şahsım ve arkadaşlarım gerekse Aksaraylı tüm hemşerilerimiz payda Aksaray olduğu durumda kesinlikle üzerine düşeni yaparlar. Biz de bu bağlamda bundan sonraki süreçte üzerimize düşeni yapacağız. Ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten bu nezaket ziyareti oldu. Çok mutlu olduk, sağ olsunlar.? dedi.

BİZE YOL GÖSTERİCİ VE ALAKADAR OLDULAR

AK Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Evren Dinçer´de konuşmasında, ?25. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi milletvekilimiz Turan Yaldır´a göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum. Kendisinin siyasetteki tecrübeleri malum, çok fazladır. Memleketimizin, Aksaray´ımızın yetiştirmiş olduğu önemli siyaset adamlarından bir tanesidir. Bizde il teşkilatımızla beraber, İl Başkanımız Hüseyin Altınsoy ve diğer kademe yönetici arkadaşlarımızla beraber kendisini ziyaret ettik. Aksaray´ın sorunları ile ilgili kendisi ile istişarelerde bulunduk. Fikir alışverişinde bulunduk. Sağ olsunlar bize son derece yol gösterici, ilgi alaka gösterdiler. Bu davranışından ve misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bir Aksaraylı şuuru ve bir Aksaraylı sevdalısı nazarı ile bize yaklaştılar. Bizde bundan sonraki süreçte Aksaray´ımızın diğer dinamitleri ile Aksaray´ımızın siyasetinde bulunmuş diğer arkadaşlarımız ve hemşerilerimizle bir araya gelme arzusundayız. Aksaray´ımızda kim bu güne kadar ne yapmış ve ne yapacaksa hep birlikte hareket edeceğiz. Bu bunun bir göstergesidir. Ben bu vesile ile kendilerine çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımıza başarılar diler, hemşerilerimize de hayırlı günler diliyorum.? açıklamasında bulundu.

?GÖNÜL ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ?

Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ise, ?Biz de Belediye Başkan adayımız Evren Dinçer ile birlikte AK Parti teşkilatı olarak gece gündüz çalışıyoruz, koşturuyoruz. Bu minvalde de 25. Dönem milletvekilimiz Turan Bey´i ziyaret ettik. Ben ev sahipliği için kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bu tür ziyaretlerimiz devam edecek. Gönüller alacağız. Belediye Başkan Adayımız Evren Dinçer ile birlikte Gönül almak biliyorsunuz bizim işimiz. Gönül almaya devam edeceğiz.? dedi. 



Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Hızlı trenlerde bayram hediyesi
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor
ABD'li heyet Türkiye'de
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli