AGCY´DEN, ATSO´YA ZİYARET

AGCY´DEN, ATSO´YA ZİYARET

Aksaray Haber | Aksaray Haberleri | aksarayhaberci | aksaray sondakika haberleri | aksaray güncel |aksaray gündem

Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş´ı makamında ziyaret etti. Ziyarette AGCY Başkanı Celil Acar, ATSO Başkanı Göktaş´a Türk Bayrağı hediye etti.
Ziyarette konuşma yapan Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar şu ifadelere yer verdi; ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle basın emekçileri için program düzenleyen ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş´a ve yönetimine teşekkür ederiz. Sivil toplum kuruluş örgütleri ile basın her zaman iç içedir. Biz gazetecilerin tek amacı ve gayesi Aksaray´ın çıkarları doğrultusunda yapılan her hizmet ve çalışmanın yanında yer almaktır.?
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş ise; ?Günün gelişen ve değişen olaylar hakkında kamuoyunu aydınlatmak adına mesai saati gözetmeyen basın emekçilerinin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde unutmak mümkün değildir. Bizlerin yapmış olduğu çalışmaları emek ve zaman harcayarak kamuoyunu bilgilendirme çabası ve amacında olan gazetecilerimizin hergünü bizler için önemlidir? şeklinde konuştu.



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik