Tarih: 31.01.2019 15:53

AGCY´DEN, ATSO´YA ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş´ı makamında ziyaret etti. Ziyarette AGCY Başkanı Celil Acar, ATSO Başkanı Göktaş´a Türk Bayrağı hediye etti.
Ziyarette konuşma yapan Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar şu ifadelere yer verdi; ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle basın emekçileri için program düzenleyen ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş´a ve yönetimine teşekkür ederiz. Sivil toplum kuruluş örgütleri ile basın her zaman iç içedir. Biz gazetecilerin tek amacı ve gayesi Aksaray´ın çıkarları doğrultusunda yapılan her hizmet ve çalışmanın yanında yer almaktır.?
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş ise; ?Günün gelişen ve değişen olaylar hakkında kamuoyunu aydınlatmak adına mesai saati gözetmeyen basın emekçilerinin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde unutmak mümkün değildir. Bizlerin yapmış olduğu çalışmaları emek ve zaman harcayarak kamuoyunu bilgilendirme çabası ve amacında olan gazetecilerimizin hergünü bizler için önemlidir? şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —