Tarih: 06.11.2014 00:00

Sağlık-Sen Yönetiminden Fatih Yıldırıcı `ya ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Sağlık-Sen Aksaray Şube Başkanlığı seçimlerinin tamamlanmasının ardından, sendika başkanı Rıfat Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti İl Başkanı M.Fatih Yıldırıcı’yı makamında ziyaret ettiler

 Yapılan görüşmede sendikanın amacı, faaliyetleri, sağlık çalışanlarının problemleri ve talepleri dile getirildi. Sağlık-Sen Başkanı Rıfat Kaya, sendikamızın seçim süreci sonucunda ekibimizle beraber sendika başkanlığına seçilmiş bulunmaktayız. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek sağlık çalışanların sorunlarına çözme adına gayret edeceklerini belirtti.

 Ak Parti İl Başkanı M.Fatih Yıldırıcı, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve yeni seçilen Sağlık-Sen başkanı ve yönetim kurulu üyelerine öncelikle görevlerinden başarılar diliyorum. Hükümetimizin uygulamaya koyduğu sağlıkta dönüşüm programı kapsamında, vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu ve hayalini kurduğu sağlıkta hizmet kalitesine ulaştıklarını ve bu dönüşüm sayesinde sağlık hizmetleri tüm illerimizde olduğu gibi Aksaray’da da kaliteli bir şekilde sunulmaya başlanıldığını ifade etti. Aksaray’ımızın geleceği için hep birlikte hareket edilmesi gerektiğini belirtti. Sivil Toplum Örgütlerini önemsediklerini ve Sivil Toplum Örgütleri kanalıyla problemlerin daha kolay yolla çözülebileceğini bu problemler içinde ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Yıldırıcı, Bizler sivil toplum kuruluşları ile her zaman istişare içerisindeyiz ve olmaya da devam edeceğiz, dedi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —