Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

 İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Teşekkür Mesajı Yayımladı

 İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Teşekkür Mesajı Yayımladı

İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Teşekkür Mesajı Yayımladı

AK Parti 7’nci Olağan İl Kongresine tek aday olarak girerek güven tazeleyen İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, yayınladığı teşekkür mesajında kongreye katılan partililere, misafirlere ve vatandaşlara teşekkür etti.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, son derece coşkulu ve güzel bir kongreyi daha geride bıraktıklarını söyledi. Kongrede demokrasi şöleninin yaşandığını belirten İl Başkanı Altınsoy, kendilerini yalnız bırakmayan partililere teşekkür etti.

İl Başkanı Altınsoy yayınladığı mesajında, “Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda AK Partimizin 7. Olağan İl Kongresini koronavirüs tedbirlerine dikkat ederek, coşku ve heyecan içerisinde gerçekleştirdik. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri, delegelerimizin desteğiyle şahsım ve yönetim kurulumuzla göreve seçildik. Kongremize video konferans yöntemiyle katılan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere kongremize katılarak bizleri onurlandıran; Genel Başkan Yardımımız Mehmet Özhaseki’ye, İl Koordinatörlerimiz Milletvekilimiz Abdullah Doğru’ya, Ekrem Görçeker’e, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Ahmet Zembilci’ye, Milletvekillerimiz İlknur İnceöz’e, Cengiz Aydoğdu’ya, Belediye Başkanımız Evren Dinçer’e, 22,23,24. dönem Milletvekillerimiz Ali Rıza Alaboyun’a, Ruhi Açıkgöz’e, 22. dönem Milletvekilimiz Ahmet Yaşar’a, 25. dönem Milletvekilimiz Nevzat Palta’ya, 26. dönem Milletvekilimiz Mustafa Serdengeçti’ye, önceki dönem Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı’ya, önceki dönem il başkanlarımız Şaban Bostan’a, Latif Ağır’a, Fatih Yıldırıcı’ya, Abdülkadir Karatay’a, ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimize, belde başkanlarımıza, köy temsilcilerimize, ilçe ve belde belediye başkanlarımıza, kadın kolları başkan ve üyelerimize, gençlik kolları başkan ve üyelerimize, İl Genel Meclis Başkan ve üyelerimize, Belediye Meclis üyelerimize, MHP, BBP, Yeniden Refah Partisi il ve ilçe başkanlarımıza, Niğde, Kırşehir, Nevşehir İl Başkanlarımıza, önceki dönemde görev yapan ilçe, kadın ve gençlik kolları başkan ve üyelerimize, mahalle başkanlarımıza, STK başkanlarımıza, borsa ve ticaret odası başkanlarımıza, birlik başkanlarımıza, delegelerimize, mahalle ve köy muhtarlarımıza, katılımları ile onurlandıran çok kıymetli hemşerilerime, bizleri gece gündüz takip ederek vatandaşlarımızla buluşturan basın mensuplarımıza, güvenlik görevlilerimize, sağlık çalışanlarımıza,  teşkilatımızın her kademesinde görev alan değerli dava ve yol arkadaşlarıma ve partililerimize, bu güzel günde bizleri yalnız bırakmadıkları için canı gönülden teşekkür ediyorum. AK davamızın bayrağını gece gündüz taşıyan önceki dönem yönetim kurlu üyelerimize gayretleri ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni dönemde görev alan dava kardeşlerime yapacakları hizmetlerde rabbimden kendilerine kolaylıklar diliyorum.

Yeni dönemde kongresini tamamladığımız 8 İlçe Başkanımızla birlikte bu güne kadar olduğu gibi çalışmalarımızı tüm gayretimizle sürdürmeye devam edeceğiz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında İnandığımız Yolda Yürümeye devam edeceğiz. Kongremizin ülkemize, milletimize, partimize, teşkilatımıza ve Aksaray’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
ABD'li heyet TBMM'de
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı
Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Hızlı trenlerde bayram hediyesi
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor
ABD'li heyet Türkiye'de
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9123,42%0,48
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    35,01% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2324,07% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3919,16% 1,97
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli