İl Başkanı Hüseyin Altınsoy 28 Şubat’ı unutmadık, unutmayacağız dedi.

   İl Başkanı Hüseyin Altınsoy 28 Şubat’ı unutmadık, unutmayacağız dedi.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy; “Milletimiz müsterih olsun; biz birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirdikçe, Türkiye bütün oyunları bozarak büyük hedeflere doğru yürüyüşünü sürdürecek, vesayet düzeni ve özlemcileri bir daha bu topraklarda egemen olamayacaktır” dedi.

28 Şubat 1997 tarihinde ‘Post Modern Darbe’ olarak isimlendirilen 28 Şubat Darbesi’nin yıl dönümünde açıklama yapan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Türkiye Cumhuriyeti, 28 Şubat 1997 tarihinde ‘Demokrasiye Balans Ayarı’ bahanesiyle karanlık bir sürecin içerisine itilmiştir. ‘Post Modern Darbe’nin yıl dönümünde bugün, demokrasiyi bir türlü hazmedemeyen vesayet odakları, tanklardan aldıkları güçle devirlerinin 1000 yıl süreceği rüyasını görenler, birliğimizi ve bütünlüğümüzü gasp etmeye teşebbüs etmiş; ancak bu devletin gerçek sahibi olan milletimizin iradesine vurulmaya çalışılan pranga Allah’ın izniyle tarihin derinliklerinde kaybolup gitmiştir” dedi.

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde vesayet odaklarına ve darbeci zihniyete karşı AK Parti olarak kararlı tavrımızdan ödün vermedik, vermeyeceğiz” diye İl Başkanı Altınsoy, “Maruz kaldığımız tüm askeri darbelerin temelinde, birtakım vesayetçi güç odaklarının, milleti ve değerlerini küçümseyişi ve ona ait egemenliği hazmedemeyişi vardır. 23. yıldönümünde bulunduğumuz 28 Şubat da, aynı zihniyetin bir ürünü olarak, milleti sindirmeyi ve dönüştürmeyi öngören bir siyasi ve toplumsal mühendislik projesiydi. Elbette her gecenin bir sabahı vardı. Girdiği ilk seçimde tek başına iktidara gelen AK Parti milletimizin 28 Şubatçılara verdiği en büyük ve en güzel cevap oldu. Milletimiz büyük lideri Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, o sürece sahip çıkan tüm partileri sandığa gömdü. AK Parti, iktidara gelir gelmez, tüm vesayet odaklarıyla amansız bir mücadeleye girişti. Her türlü engellemelere, e-muhtıralara, darbeyi çağıran mitinglere, kumpaslara rağmen milli iradeyi boğan zincirleri birer birer koparıp attı. Darbecilerin artık yargı önünde hesap verdiği bir dönemi başlattı. Türkiye’yi her alanda önce ayağa kaldırdı, sonra şahlandırdı. Türkiye’nin büyüyüp gelişmesinden rahatsız olanların bütün kumpasları ve oyunları bir bir boşa çıkarıldı. Bunların en büyüğü olan 15 Temmuz’daki hain FETÖ darbe girişimi ise, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir sel gibi meydanlara akan kahraman milletimizin, şehadeti göze alan yiğitçe direnişi ve fedakarlığıyla püskürtüldü. Elbette farkındayız; Türkiye’yi durdurmak isteyen iç ve dış odakların kirli oyun ve planları, halen de değişik boyutlarda sürüp gidiyor. Güçlü Türkiye’nin güçlü yarınlarına milletimizle birlikte yürüyoruz. Milletimiz müsterih olsun; biz birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirdikçe, Türkiye bütün oyunları bozarak büyük hedeflere doğru yürüyüşünü sürdürecek, vesayet düzeni ve özlemcileri bir daha bu topraklarda egemen olamayacaktır.”



Başkan Dalgıç, Uğur Mumcu davası duruşmasına katıldı
AK Parti’li Açıkkapı’dan CHP’li belediyelerin deprem yardımlarına eleştiri
100 yılın sosyal sorumluluk projesi hayata geçiyor
Ankara Keçiören'de Başkan Özarslan'ın istifasına CHP Meclis Grubu’ndan tepki
Her iki yolcudan biri İstanbul'dan havalandı! Ocak'ta 17,8 milyon yolcu 'hava'dan yararlandı!
Gümrükteki teminatlar artık elektronik ortamda takip edilebilecek
İletişim'den "Epstein paylaşımlarına erişim engeli" iddiasına yanıt
İletişim'den 'Asrın İnşası Güçlü Türkiye’nin İhya Vizyonu' paneli
Ankara’da tekerler farkındalık için döndü
Gümrükler Muhafaza’dan 2026’ya güçlü başlangıç
Yeşilay uyardı: E-sigara gençler için büyük tehdit
MHP’den Alparslan Türkeş’in kabrine ziyaret
Bahçeli: Giden gitmiştir, öz buradadır
ATSO BAŞKANI KOÇAŞ’TAN 2026 YILI İÇİN TURİZM VURGUSU
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan TÜVTÜRK açıklaması... 2 başmüfettiş ve 3 denetçi görevlendirildi
  • Pazartesi 8.4 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 8.6 ° / 5.4 ° false
  • Çarşamba 7.1 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı