Aksaray

19.03.2024

  • İMSAK 05:20
  • GÜNEŞ 06:42
  • ÖĞLE 12:57
  • İKİNDİ 16:21
  • AKŞAM 19:02
  • YATSI 20:18

İl Başkanı Hüseyin Altınsoy 28 Şubat’ı unutmadık, unutmayacağız dedi.

   İl Başkanı Hüseyin Altınsoy 28 Şubat’ı unutmadık, unutmayacağız dedi.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy; “Milletimiz müsterih olsun; biz birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirdikçe, Türkiye bütün oyunları bozarak büyük hedeflere doğru yürüyüşünü sürdürecek, vesayet düzeni ve özlemcileri bir daha bu topraklarda egemen olamayacaktır” dedi.

28 Şubat 1997 tarihinde ‘Post Modern Darbe’ olarak isimlendirilen 28 Şubat Darbesi’nin yıl dönümünde açıklama yapan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Türkiye Cumhuriyeti, 28 Şubat 1997 tarihinde ‘Demokrasiye Balans Ayarı’ bahanesiyle karanlık bir sürecin içerisine itilmiştir. ‘Post Modern Darbe’nin yıl dönümünde bugün, demokrasiyi bir türlü hazmedemeyen vesayet odakları, tanklardan aldıkları güçle devirlerinin 1000 yıl süreceği rüyasını görenler, birliğimizi ve bütünlüğümüzü gasp etmeye teşebbüs etmiş; ancak bu devletin gerçek sahibi olan milletimizin iradesine vurulmaya çalışılan pranga Allah’ın izniyle tarihin derinliklerinde kaybolup gitmiştir” dedi.

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde vesayet odaklarına ve darbeci zihniyete karşı AK Parti olarak kararlı tavrımızdan ödün vermedik, vermeyeceğiz” diye İl Başkanı Altınsoy, “Maruz kaldığımız tüm askeri darbelerin temelinde, birtakım vesayetçi güç odaklarının, milleti ve değerlerini küçümseyişi ve ona ait egemenliği hazmedemeyişi vardır. 23. yıldönümünde bulunduğumuz 28 Şubat da, aynı zihniyetin bir ürünü olarak, milleti sindirmeyi ve dönüştürmeyi öngören bir siyasi ve toplumsal mühendislik projesiydi. Elbette her gecenin bir sabahı vardı. Girdiği ilk seçimde tek başına iktidara gelen AK Parti milletimizin 28 Şubatçılara verdiği en büyük ve en güzel cevap oldu. Milletimiz büyük lideri Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, o sürece sahip çıkan tüm partileri sandığa gömdü. AK Parti, iktidara gelir gelmez, tüm vesayet odaklarıyla amansız bir mücadeleye girişti. Her türlü engellemelere, e-muhtıralara, darbeyi çağıran mitinglere, kumpaslara rağmen milli iradeyi boğan zincirleri birer birer koparıp attı. Darbecilerin artık yargı önünde hesap verdiği bir dönemi başlattı. Türkiye’yi her alanda önce ayağa kaldırdı, sonra şahlandırdı. Türkiye’nin büyüyüp gelişmesinden rahatsız olanların bütün kumpasları ve oyunları bir bir boşa çıkarıldı. Bunların en büyüğü olan 15 Temmuz’daki hain FETÖ darbe girişimi ise, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir sel gibi meydanlara akan kahraman milletimizin, şehadeti göze alan yiğitçe direnişi ve fedakarlığıyla püskürtüldü. Elbette farkındayız; Türkiye’yi durdurmak isteyen iç ve dış odakların kirli oyun ve planları, halen de değişik boyutlarda sürüp gidiyor. Güçlü Türkiye’nin güçlü yarınlarına milletimizle birlikte yürüyoruz. Milletimiz müsterih olsun; biz birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirdikçe, Türkiye bütün oyunları bozarak büyük hedeflere doğru yürüyüşünü sürdürecek, vesayet düzeni ve özlemcileri bir daha bu topraklarda egemen olamayacaktır.”



Gıdada tağşiş sağlığı tehdit ediyor
Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl?
Banka değil, ucuz et kuyruğu!
Bakan Şimşek'in faiz talimatı iddialarına açıklama
Bakan Göktaş: 5 milyona yakın hane sosyal yardımlardan yararlandı
140 bin yaşlı evde bakılıyor
Hudutlardan geçit yok!
DİM: "İnternet ilanları için daha adil bir sistem olabilir"
LGS başvuruları başladı
Edirne'de yerel kalkınmaya destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 18 Mart mesajı
Bakan Özhaseki: TOKİ ile yeni evler yapmaya devam edeceğiz
Depremzede aile hekimlerine zulüm iddiası!
Konut Fiyat Endeksi arttı
BUTEXCOMP Ankara ve İstanbul’da tanıtıldı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,17% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2243,92% 0,03
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 12.6 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 14 ° / 4.8 ° false
  • Perşembe 10.2 ° / 2.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı