Tarih: 01.11.2023 09:59

Aksaray Jandarması Yolcu Otobüslerinde Denetimlerini Sürdürüyor

Facebook Twitter Linked-in

         Aksaray İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada şunlara yer verildi. Komutanlığımızca,yolcu taşımacılığı yapan araçların karıştığı kazaların azaltılması, taşımacılık faaliyetlerinin mevzuata uygun, sorunsuz ve güvenli bir şekilde yapılabilmesi amacıyla denetim faaliyetlerimiz aralıksız devam etmektedir.

Bu kapsam da, Trafik Jandarması personeli sivil olarak yolcu taşımacılığı yapan araçlar ile seyahat ederek, sürücülerin trafikteki hal ve hareketleri denetlemiştir. 

          Denetimler esnasında kural ihlali yapan sürücüler, araçta bulunan sivil ekipler tarafından tespit edilerek uygulama noktasındaki trafik ekiplerine bildirilmiş, ekipler tarafından araçlar durdurularak sürücülere yapmış oldukları kural ihlalleri hakkında bilgi verilerek gerekli idari yaptırımlar uygulanmıştır. Ayrıca sürücülere ve seyahat eden vatandaşlarımıza başta emniyet kemeri olmak üzere uyulması gereken trafik kuralları hakkında bilgilendirmeler yapılarak, hayırlı yolculuklar dilenmiştir.

          Trafik kazalarının en aza indirilmesi ve vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde seyahat etmeleri amacıyla kontrol ve denetim faaliyetlerimize hassasiyetle devam edilecektir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —