12 D Kısa Metrajlı Eğitici-Öğretici Film Gösterimi

 12 D Kısa Metrajlı Eğitici-Öğretici Film Gösterimi

          Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan ÇOGEPGönüllere Dokunan Mavi Hayaller” Projesi Kapsamında görsel, eğitsel faaliyetle bilgilenmeleri, milli ve manevi değerleri benimsemeleri amacıyla Polislik Mesleği, Trafik ve Çanakkale Zaferi ile ilgili Aksaray Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı İl Merkezi ve İlçe Merkezindeki okullarımızda 7000 ilkokul öğrencisine yönelik 12 D Kısa Metrajlı eğitici- öğretici film gösterimi yapılmaya başlanmıştır.

      Bu kapsamda ilk olarak 24.09.2019 tarihinde Sultanhanı İlçesinde bulunan İlkokullarda yaklaşık 258 öğrenciye 12 D kısa metrajlı film gösterimi yapılmaya başlanmış olup Sarıyahşi, Ağaçören, Eskil İlçelerinde film gösterimi tamamlanmış ve Ortaköy İlçesinde halen devam etmektedir.

      ÇOGEP “Gönüllere Dokunan Mavi Hayaller” projesi kapsamında yapılan                   12 D Kısa Metrajlı Film gösterimi Aksaray Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı İl Merkezi ve İlçe Merkezindeki okullarımızda devam edecektir.

      Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 



Ankara'da Türkvatan ve Çarpışantürk zirvede

DOÇEK ekibi bu kez Kaçkar Dağı’na tırmanıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi güreşte altın çağını yaşıyor

8 spor federasyonunun ana statüsü Resmi Gazete'de yayımlandı

Offroad heyecanı Ankara'da yaşanacak

GSB Okul Sporları 3 milyona yakın öğrenciyi sporla buluşturdu

Binicilikte TBMM Kupası sahibini buldu

GÖK-HAN Roket Takımı’ndan uluslararası başarı

Bursa Osmangazi’de Biathle rüzgarı esti

Bursa Osmangazi’de Triathle yarışları nefes kesti