Tarih: 29.06.2017 18:08

68.Aksaray Kültür Derneğinden Ortaköylüler Derneğine ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

68.Aksaray Kültür Derneği olarak İlimizde faaliyetlerini sürdüren Ortaköy Yardımlaşma Dayanışma ve Çevre Koruma Derneğine Ramazan Bayramı ziyaretinde bulunduk.
Ortaköylüler Dernek Başkanı Sayın Faik Kocapınar ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hasan Hüseyin Çifti ile Aksaray ve Ortaköy sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunduk.Dernek olarak maddi ve manevi anlamda neler yapabileceğimizi tartıştık.
Derneklerimizin kuruluş amacı Aksaray´a hizmet etmektir.Başka Aksaray olmadığının bilincinde hareket ederek çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Bu çalışmalarımızda tüm Aksaraylıların desteğine ihtiyacımız vardır.Aksaray geleceğin parlayan yıldızıdır.Bugün Hayvancılık ve tarımda Türkiye´de ses getirmiştir.Bu başarıların elde edilmesinde emekleri geçen başta;Aksaray Valisi Sayın Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı,Aksaray Tarım Platformu üyeleri Sayın Hamit Özkök,Emin Koçak,Mahmut Aktürk ve ATSO.Bşk. Ahmet Koçaş´a ne kadar teşekkür etsek azdır.
Bu imkanları sağlayan başta Ak Parti Grup Başkanvekili Aksaray Milletvekili Sayın İlknur İnceöz,Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti´yi de unutmamak gerekir.

   Aksaray için emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —