Tarih: 13.12.2014 00:00

68 Yeni Aksarayspor Kulübü Yönetimi Başkan Yazgı`ya forma hediye etti

Facebook Twitter Linked-in

68 Yeni Aksarayspor Kulüp yöneticileri Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek Yeni Aksarayspor takımının formasını hediye ettiler.

Spor Toto 3’üncü lig 2’inci grupta mücadele gösteren 68 Yeni Aksarayspor Kulübü Genel Koordinatörü Ahmet Salih Kırımlı, Kulüp Başkanı Kenan Cumhur, Yönetici İlhan Yerli ve Kulüp Müdürü Koray Örs’ten oluşan heyet, Başkan Yazgı’ya Yeni Aksarayspor’un mücadele ettiği grupla ilgili bilgiler aktardılar. Bir şehrin tanıtımında futbol ve sportif faaliyetlerin başarısının önemli derecede katkı sağladığını belirten heyet, Yeni Aksarayspor’un liginde üst seviyelerde mücadele etmesi için kulüp yönetimi olarak özverili çalıştıklarını söyledi.

Başkan Yazgı ise başarılı sporcuların desteklenmesi gerektiği konusunda görüş beyan etti ve bir şehrin tanıtımında sportif başarıların en etkin rol üstlendiğini söyledi. Fırsat buldukça Aksaray Belediyespor takımlarının mücadelesini izlemeye özen gösterdiğini belirten Başkan Yazgı, kendisini ziyarete gelen Yeni Aksarayspor takımı kulüp yöneticilerine teşekkür etti.

Öte yandan, Başkan Yazgı’ya 68 Yeni Aksarayspor takımın formasını hediye eden kulüp yöneticileri, görevinde başarılar diledi.

               

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —