6 Şubat tatiline Kahramanmaraş ile Malatya da dahil oldu

6 Şubat tatiline Kahramanmaraş ile Malatya da dahil oldu

6 Şubat tatiline Kahramanmaraş ile Malatya da dahil oldu

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen asrın felaketinin 2. yıl dönümü dolayısıyla Adıyaman'dan sonra Malatya ve Kahrammaraş valilikleri de 6 Şubat için aldıkları eğitime 1 gün ara verme kararlarını duyurdu.

ANKARA (İGFA) - 6 Şubat 2023'te meydana gelen deprem felaketinin 2. yılında yapılacak anma programı ve mezarlık ziyaretleri dolayısıyla Malatya ve Kahramanmaraş valilikleri resmi ve özel her kademedeki okulların 6 Şubat'ta eğitim öğretime bir gün ara vereceğini duyurdu.

6 Şubat'ta düzenlenecek anma programı ve depremde yakınlarını kaybetmiş vatandaşlar tarafından yapılacak mezarlık ziyaretleri dolayısıyla, Adıyaman'dan sonra Malatya ve Kahramanmaraş'ta da kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan personelin kamu hizmetlerini aksatmayacak, tüm tedbirler alınacak şekilde, 1(Bir) gün idari izinli sayılacağı bildirildi.

Her iki il valiliği de, trafik yoğunluğu yaşanabileceği, ayrıca öğrenci taşımasında kullanılan servis araçlarının da fazladan bir trafik yoğunluğu oluşturabileceği değerlendirerek bu kararı aldıklarını duyurdu.

Hatırlanacağı gibi Adıyaman Valiliği de bu 6 Şubat için karar almış ve okulların 1 gün tatil olacağını açıklamıştı.



Ankara Keçiören’de vatandaşın çözüm noktası
2024’te yatırım harcamaları 5,6 trilyon TL'yi aştı... Yatırımların yarısı makine ve teçhizata
Kamu diplomasisi artık stratejik bir güç
9 ilde 9 suç örgütüne büyük darbe! 89 şüpheli yakalandı
Elektrik ölçüm sistemlerine değişiklik
Ulusal İş Sağlığı ve Güvenliği Konseyi’nin çalışma usullerine ayar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump'la telefonda görüştü
Meteoroloji’den peş peşe uyarılar... Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Kartalkaya raporu TBMM Başkanı Kurtulmuş'a sunuldu
Aksaray Barosu Başkanı Av. Erçin Mevlüt DÜZGÜN’ün Açıklaması
Özel: Emekliye sefalet ücreti yakışmıyor!
Bakan Güler, ABD’li mevkidaşı Hegseth ile görüştü
Vali Murat Duru ve Eşi Elif Duru Huzurevi Sakinleriyle Bir Araya Geldi
SÖYLEŞİ VE TÜRKÜ ŞÖLENİ ALOHA GEZGİN CAFE’DE
İletişim Başkanı Duran: Bayrağımıza yapılan saldırı açık bir provokasyondur
  • Çarşamba 6.4 ° / 1.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 8.2 ° / -3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 11 ° / 6.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı