5 bin uyuşturucu hapla yakalandı, “Sicil kaydım yok” dedi

5 bin uyuşturucu hapla yakalandı, “Sicil kaydım yok” dedi

Aksaray’da polisin bir otomobile gerçekleştirdiği operasyonda 5 bin adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, gözaltına alınan şüpheli “Benim daha sicil kaydım yok bir git” diyerek gazetecilere tepki gösterdi.
Operasyon, Aksaray – Ankara Karayolu üzerinde bir otomobile yönelik gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, batı illerinden Aksaray’a uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, istihbari çalımalar sonrasında tespit ettiği K.C. (34) ve Ö.K. (33) isimli şüphelileri teknik ve fiziksel olarak takibe aldı. Yaklaşık 2 hafta yapılan teknik ve fiziksel takibin ardında 2 şüphelinin Aksaray’a uyuşturucu madde sevkiyatı yapacağı bilgisine ulaşan ekipler plakasını önceden belirledikleri otomobili Aksaray – Ankara Karayolu üzerinde takibe aldı. Bir süre yapılan takibin ardından Aksaray girişinde operasyon için düğmeye basan NSM ve KOM ekipleri otomobili durdurarak 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltı işlemlerinin ardından otomobilde arama yapan ekipler 5 bin adet uyuşturucu hap, 105 gram Metamfetamin uyuşturucu maddesi ve uyuşturucu ticaretinde kullanıldığı değerlendirilen 3 bin 300 TL para ele geçirdi. 

2 şüphelide çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı
Operasyonun ardından gözaltına alınan K.C. (34) ve Ö.K. sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine götürüldü. Burada sağlık kontrolünden geçirilen K.C., hastaneden çıkarken kendini görüntülemek isteyen basın mensuplarına, “Benim daha sicil kaydım yok, git” diyerek tepki gösterdi. Sağlık kontrolünün ardından Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne götürülen 2 şüpheli bugün sevk edildikleri adli makamlarca uyuşturucu madde ticareti yapmak ve kullanmak suçundan tutuklanarak cezaevine kondu.



Hasandağı’nda Mahsur Kalan İki Üniversite Öğrencisi Helikopterle Kurtarıldı
Gençlerden Sakarya'ya tam not
HASANDAĞI’NDA MAHSUR KALAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İÇİN KURTARMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI
Bayraktar AKINCI'dan çifte başarı... 2 BOZOK ve 1 KAYI-30 ile tam isabet!
Ankara’da “Park Et Devam Et” uygulaması 3 noktada hizmet veriyor
Cumhurbaşkanlığı uyardı, Sağlık Bakanlığı Israrcı! 'Gelmeyen hasta' kesintisine tepki büyüyor
Yüzyılın Konut Projesi'nde son hafta! Başvurular 19 Aralık'ta tamamlanıyor
Saklav Ailesinin Acı Günü: Protokol ve Vatandaşlar Cenazede Bir Araya Geldi
Doktor olup, hemşire annesinin yanına atandı
Mesleki Yeterlilik Kurumu, yeni ulusal standartları yayımladı
Kırmızı bültenli 24 suçlu daha Türkiye'ye getirildi... 2,5 yılda 584 firari yakalandı
Halk Ozanı Ali Kızıltuğ, Keçiören’de türkülerle anıldı
Ankara Keçiören'de Okan Çağan Parkı açıldı
Bursa Hamitler'de 43 yıllık ortaokul yıkıldı... Yerine modern okul geliyor
UNESCO'da Türkiye'nin varlık sayısı artıyor! Zerzevan Kalesi ve Mithraeum 2026'da değerlendirilecek
  • Pazartesi 10.2 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 10.6 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 10.6 ° / 7.3 ° Güneşli