544 Yıl Sonra İstanbul Kökleriyle Buluşuyor

544 Yıl Sonra İstanbul Kökleriyle Buluşuyor

On bin yıllık kültür ve medeniyet şehri Aksaray 16-19 Ekim 2014 tarihleri arasında İstanbul Feshane?de gerçekleştirilecek olan Tanıtım Günleri?ne hazırlanıyor.

İlki geçen yıl Ankara'da yapılan ve bu yıl İstanbul'da ikincisi gerçekleştirilecek olan Tanıtım günleri organizasyonu Aksaray Valiliği, Aksaray Belediyesi, Aksaray Sanayi ve Ticaret Odası, Aksaray Ticaret Borsası, İstanbul Aksaraylılar Yardımlaşma Derneği, Aksaray Üniversitesi, Aksaray Ziraat odası, Kaymakamlıklar, Belediye ve sivil toplum kuruluşları ile tüm Aksaraylı hemşeri kuruluşların destek ve işbirliği ile yapılıyor.

 

Gelişen sanayisi, tarım ürünleri ve kültür turizm özellikleri ile Orta Anadolu’nun yükselen yeni değeri olan Aksaray, Ihlara Vadisi, yer altı şehirleri, kervansarayları, Anadolu Aslanı Malaklı Köpekleri, antik kentleri, termal merkezleri ve yöresel figürleriyle sizleri 16 Ekim 2014 Perşembe günü saat 11.00’de İstanbul Feshane Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılışı gerçekleştirilecek olan Aksaray Tanıtım Günleri’ne bekliyor.

 

 

16 – 19 Ekim 2014 Perşembe günü saat 11.00’de başlayacak olan 2. Aksaray Tanıtım Günleri’ne yoğun bir katılım bekleniyor.



Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek