530 Çocuğun Eğitim Gördüğü Yaz Spor Okulları Açıldı

530 Çocuğun Eğitim Gördüğü Yaz Spor Okulları Açıldı

530 Çocuğun Eğitim Gördüğü Yaz Spor Okulları Açıldı

Aksaray´da Sporun ve sporcunun gelişimi için her alanda birçok sportif hizmetlere başarıyla imza atan Aksaray Belediyesi, gençlerin ve çocukların sporla yetişen, spor ahlakı ve spor kültürüne sahip bireyler olması için de çalışmalarını sürdürüyor.

Aksaray Belediyesi tarafından yaz döneminde Futboldan- Tenise, değerler eğitimine kadar birçok branşta eğitim verilen Yaz spor okullarının açılışı törenle gerçekleştirildi.

Nakkaş Mahallesindeki Aksaray Belediye Spor Tesislerinde düzenlenen Yaz Spor Okulu açılış törenine Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı,  Aksaray Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Cüneyt Alkan, Daire müdürleri, Belediye Meclis üyeleri, Ak Parti Kadın Kolları üyeleri, yüzlerce sporcu çocuklar ve çok sayıda veli katıldı.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yaptığı konuşmada Aksaray Belediyesi olarak insan odaklı hizmetler gerçekleştirdiklerini ve bu kapsamda çocuklara yönelik birçok sportif eğitim faaliyetleri gerçekleştirdiklerini, bunlardan birinin de Yaz spor okulları olduğunu ifade ederek, ?Futbol ve tenis başta olmak üzere bu yıl 530 çocuğumuza yaz spor okullarında eğitim veriyoruz. Aksaray Belediyesi, gençlerin ve çocukların sporla yetişen, spor ahlakı ve spor kültürüne sahip bireyler olması için de çalışmalarını sürdürmektedir. Burada emeği geçen değerli hocalarımıza, yaz spor okulunun yöneticilerine ve sevgili velilerimize çocuklarını bu yaz spor okuluna kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek yıllarda daha çok çocuğumuza daha çok etkinlikler düzenleyeceğimizi belirtiyor, tüm sporcu çocuklarımıza başarılar diliyorum? dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Yazgı ve beraberindekiler, sembolik olarak penaltı atışları yaptılar. Başkan Yazgı, çocuklar arasında oynanacak futbol müsabakasının ilk vuruşunu yaparak karşılaşmayı başlattı.

Daha sonra Tenis eğitimi alan çocuklarla birlikte tenis oynadı. Yaz spor okullarının açılış töreni Başkan ve beraberindekilerin çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.

 



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik