Tarih: 29.11.2021 18:00

50 Metrelik Yeni Bulvarda Orta Refüj Çalışmaları Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Belediyesi tarafından ulaşımı kolaylaştırmak ve şehrin planlı büyümesine katkı sağlamak amacı ile yapımına başlanılan yeni bulvarda orta refüjler için bordür döşemelerine başlanıldı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehrin birçok noktasını bağlayacak olan yeni bulvarda yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Geçtiğimiz yıl yol açma çalışmaları yapılan 50 metre genişliğindeki 6.5 kilometre uzunluğundaki yeni yolun bu sezonda zemin güçlendirme ve PMT serim çalışmaları yapıldı. PMT serimi devam ederken eş zamanlı olarak orta refüjler için bordür taş döşemelerine de devam ediliyor. Orta refüj çalışmaları kapsamında yaklaşık 1.5 kilometrelik orta refüjde bordür taşı döşeme işlemi gerçekleştirildi.

Yeni bulvarda yürütülen çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti. Başkan Dinçer, açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; “50 Metre genişliğinde 6.5 kilometre uzunluğundaki yeni bulvarımız Hürriyet ve İstiklal Mahallesinden başlayarak Yavuz Sultan Selim, Mehmet Akif Ersoy, Selçuklu Mahallelerini Hacılar Harmanı Mahallesine bağlayacak. Bu güzergâhtaki bulvar yolumuz Hacı Harmanı Mahallesinde bulunan toptancılar sitesi alt geçidine bağlanacak. Yeni bulvarımız şehir için önemli bir alternatif güzergâh oluşturacak çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.” Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —