45 Kilometrelik Asbest Boru Değişti Hedef 108 Kilometre

45 Kilometrelik Asbest Boru Değişti Hedef 108 Kilometre

45 Kilometrelik Asbest Boru Değişti Hedef 108 Kilometre

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in hassasiyetle üzerinde durduğu konuların arasında yer alan asbestli borularının değişiminde bugüne kadar şehir genelinde 45 kilometrelik içme suyu hattı yeniledi. Hedef ise 108 kilometreye ulaşmak.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, göreve geldiği günden itibaren vatandaşların daha sağlıklı içme suyuna kavuşturmak için başlattığı asbest boru değişimi mevsim şatlarına bağlı olarak içinden bulunduğumuz ayda da devam ediyor.

Başkan Dinçer’in “Şehrimizi asbest borulardan kurtarıyoruz” diyerek başlattığı asbest boru değişiminde bu güne kadar 45 kilometrelik içme suyu hattı yenilendi. Şehir merkezinde ömrünü tamamlamış ve sağlıklı koşullarda su nakillerin yapılamadığı hatlara yeni nesil polietilen boruların değişimi sürüyor.

Geçtiğimiz yıl birçok mahallenin içme suyu altyapısının yenilendiğini belirten Başkan Dinçer, “Hayata geçirdiğimiz ve vaat ettiğimiz her projede; vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layıktır düşüncesiyle hareket ediyoruz. Yaklaşık 21 ay önce göreve başlar başlamaz içme suyu hatlarında yer alan asbestli boruları polietilen boruları ile değiştirmeye başladık. Bu değişim kış mevsimde de iklim şartları elverdiği süre içinde de sürdürüyoruz. Bugüne kadar 45 kilometrelik içme suyu hattını yeniledik. Hedefimiz şehir merkezinde 108 kilometreye ulaşmak. Bunun için her yıl belirlenen program doğrultusunda çalışarak halkımızı daha sağlıklı içme suyuna kavuşturuyoruz” dedi.



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik