Tarih: 15.01.2017 17:49

44 Gündür Kayıp Olan Ferhat Örün Ölü Bulundu

Facebook Twitter Linked-in

44 Gün önce evinden  çıkan ve bir daha haber alınamayan Zihinsel engelli 30 yaşındaki Ferhat Örün sağlık kasabasında su kanalında ölü olarak bulundu.

3 Aralık günü çıktığı evine bir daha dönmeyen zihinsel engelli 30 yaşındaki Ferhat Örün su kanalında ölü bulundu.

Aksaray merkeze Taşpınar Beldesi nüfusuna kayıtlı Ferhat Örün, 44 gün önce,geçen 3 Aralık günü öğle saatlerinde, gezmek için belediye otobüsüyle kent merkezine geldi. Ancak akşam saat 17.00´deki beldeye giden son otobüsle dönmemesi üzerine ailesi polise haber verdi. Yapılan inceleme Örün´ün, en son beldeye giden Aksaray- Adana karayolu üzerindeki Organize Sanayi Bölgesi´nin önünden geçtiği ve Örün´ün, sanayi bölgesinin A kapısının güvenlik kamerasına yansıdığını tespit etti. Belediye otobüsünü kaçırıp, yürüyerek beldeye dönmeye çalıştığı üzerinde durulan Örün´ün, bulunması için polis, AFAD ve jandarma çalışma başlattı.

Arama çalışmaları sürdüğü sırada bugün Aksaray- Adana karayolu üzerindeki merkeze bağlı Sağlık Beldesi´nde avcılar, su kanalında bir kişinin cansız bedenini fark etti. Bunun üzerine jandarmaya haber verildi. Jandarma, AFAD´ın yardımıyla cesedi sudan çıkarttı. Yapılan incelemede cesedin kayıp olarak aranan Ferhat Örün´e ait olduğu belirlendi. Örün´ün cesedi otopsi için Aksaray Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —