4 ilde 6 organize örgüte 43 tutuklama!

4 ilde 6 organize örgüte 43 tutuklama!

4 ilde 6 organize örgüte 43 tutuklama!

İçişleri Bakanlığı'nın bir süredir organize suç örgütlerine yönelik 4 ilde 6 ayrı organize örgüte yönelik yaptığı operasyonlarda gözaltına alınan 71 şüpheliden 43'ü tutuklandı. 14'ü hakkında adli kontrol kararı verilirken, diğerlerinin işlemleri sürüyor.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanlığı, Denizli’de D.S.’nin, İzmir'de M.K.'nın (yurt dışı firar), Kırklareli’de N.G.'nin,  İstanbul’da D.A. (yurt dışı firar), İ.A. (yurt dışı firar) ve B.G.’nin (yurt dışında tutuklu) (3 ayrı örgüt) elebaşılığını yaptığı 6 ayrı Organize Suç Örgütüne yönelik düzenlediğimiz operasyonlarda D.S. ve N.G. isimli elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 71 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Operasyonun detaylarını sosyal medya hesabından paylaşan Bakan Ali Yerlikaya, şüphelilerden 43'ünün tutuklandığını, 14'ü hakkında adli kontrol kararı verildiğini, diğerlerinin ise işlemleri devam ettiğini kaydetti.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1919252964453040453

Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinasyonunda; İl Emniyet Müdürlükleri KOM ve Organize Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu; Denizli, İzmir, Kırklareli ve İstanbul’da düzenlenen operasyonlarda yakalanan organize suç örgütü üyesi şüphelilerin suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, Kasten Öldürmeye Teşebbüs, Silahlı Saldırı, Mala Zarar Verme, İnsan Kaçakçılığı, Yağma, Nitelikli Dolandırıcılık, Kasten Yaralama, Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması, Uyuşturucu Madde Ticareti, Tefecilik, Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı suçlarından Savcılıklarımızca haklarında soruşturma başlatıldığı duyuruldu.

Bakan Yerlikaya, valileri, operasyonları koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıkları ve operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polisleri tebrik etti.



TÜRK-İŞ 'Çalışma Hukuku Buluşmaları' sempozyumunu düzenledi
Kritik toplantı öncesi Bakan Işıkhan'dan sürpriz ziyaretler
ÖBS ve OVA'nın kullanıcısı 600 bini aştı!
Son bir haftada 6 terörist teslim oldu... Hudutlarda 192 şahıs yakalandı!
Çevre koruma harcamaları yüzde 108 arttı
2026'da şirket kuracaklarda zorunlu oluyor! Elektronik ticari deftere geçiş 1 Ocak'ta sona eriyor
Ankara Keçiören'de Kızılay’a kan bağışı desteği
Pirinç ithalatı Ekim'de 13 kat arttı
Ankara Keçiören’de zararlılara çifte önlem
Sağlıkta dönüşüm devam ediyor; Eski Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 15 Hekimli Modern Aile Sağlığı Merkezi (ASB) oluyor
Aksaray’da Tüketici Denetimleri Hız Kazandı: 1,8 Milyon TL Ceza Uygulandı
Asgari ücrette ikinci tur bugün! Tespit Komisyonu yeniden toplanıyor
Burhanettin Duran'dan TBMM'de parlamento muhabirlerine ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATO Başkanı Baran ve Ankara heyetini kabul etti
17 ilde on binlerce litre sahte alkol ele geçirildi!
  • Perşembe 11.2 ° / 7.9 ° Güneşli
  • Cuma 11.3 ° / 8 ° false
  • Cumartesi 11.2 ° / 8.9 ° Güneşli