4 il merkezli 6 ayrı organize suç örgütüne 158 gözaltı!

4 il merkezli 6 ayrı organize suç örgütüne 158 gözaltı!

4 il merkezli 6 ayrı organize suç örgütüne 158 gözaltı!

İçişleri Bakanlığı 4 il merkezli, 6 ayrı organize suç örgütü üyelerine yönelik düzenlenen operasyonda 158 şüpheliyi yakaladı.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanlığı'nın organize suç örgütlerine yönelik düzenlediği başarılı operasyonlarını sürdürüyor.

Bakan Ali Yerlikaya, son operasyonda 6 ayrı Organize Suç Örgütü Üyesi 158 şüpheli yakalandığını duyurdu.

Adana’da S.B.’nin, İstanbul’da H.Y. ve B.B.’nin (yurt dışında tutuklu), Antalya’da A.B.’nin, İzmir’de S.A. (yurt dışında) ve U.G’nin (cezaevinde) elebaşılığını yaptığı 6 ayrı Organize Suç Örgütü üyelerine yönelik operasyonlar düzenlendiğini sosyal medya hesabından duyuran Bakan Yerlikaya, operasyonlarda  S.B., H.Y. ve A.B. isimli elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 158 şüpheli yakalandığını açıkladı.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1913098131425591566

Adana, Antalya, İzmir(2) ve İstanbul(2) olmak üzere 4 il merkezli düzenlenen operasyonlarda, yakalanan organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; Suç İşlemek Amacıyla Örgüt  Kurmak, Nitelikli Yağma, Kasten Yaralama, Silahla Tehdit, Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması, Mala Zarar Verme (İş Yeri Kurşunlama), Tehdit, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılmak, Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı suçlarından savcılıkların haklarında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Operasyonlar sonucunda 32 adet ruhsatsız tabanca, 8 adet ruhsatsız av tüfeği, 6 adet çalıntı motosiklet, Muhtelif miktarda uyuşturucu madde ile çok sayıda çek ve senet ele geçirildiği kaydedildi.

Bakan Yerlikaya, valileri, operasyonları koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıkları ve operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polisleri tebrik ederken, "Milletimizin duası ve desteğiyle şehir eşkıyalarını tek tek yakalayıp adalete teslim edeceğiz" mesajını yineledi.



Vali Kumbuzoğlu, Sultanhanı Kırkdelik–Tepeköy-Çağlak Bağlantı Yolunda İncelemelerde Bulundu
Düzce’de 3 milyon TL’lik uyuşturucu operasyonu
Bahçeli: Kentsel dönüşüm ve orman yangınları Milli Güvenlik meselesidir
İMH Bursa Şubesi'nde Ali Yılmaz güven tazeledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı... 8 üniversitede 9 bölüm kapatıldı
DARPHANE VE YUSUF HAKİKİ BABA TÜRBESİ’NDE ÇEVRE DÜZENLEMESİ
AKSARAY’IN YATIRIMLARI MASAYA YATIRILDI
LAVANTA BAHÇESİ SEZON AÇILIŞI VE AŞURE GÜNÜ, AKSARAY’DA COŞKUYLA KUTLANACAK
Tuz Gölü’nün bitki zenginliği Bilim Kafe’de ele alındı
30 ilde FETÖ operasyonu: 156 gözaltı
Kocaeli'de ulaşım genişliyor
Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar ve sağanak uyarısı!
İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan Aksaray’a Veda Etti
Milletvekili Hüseyin Altınsoy'dan Leman Dergisi’ne Sert Tepki: “Bu Bir Provokasyondur, Karşılarında Bizi Bulacaklar!”
Balcı – Pirli Yolunda Asfalt Çalışmaları Başladı
  • Salı 28.2 ° / 13.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.7 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Perşembe 25.3 ° / 11.2 ° Güneşli