Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

3.Geleneksel Eskilliler Gecesi 15 Mart 2020 Pazar Günü Gerçekleşecek

3.Geleneksel Eskilliler Gecesi 15 Mart 2020 Pazar Günü Gerçekleşecek

Dernek yetkilileri düzenlenecek gece ile ilgili şunları söylediler.Eskil Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği (ESKİLDER) olarak “ESKİLLİLER GECESİ”nin bu yıl üçüncüsünü düzenliyoruz.

Programımız, Konya Karatay Belediyesi Aziziye Kültür Merkezi’nde 15 Mart 2020 Pazar akşamı saat 19:30’da.

Çeçenoğlu turizm, Karaerler Yem, Karaerler Etliekmek, Safran Yapı, Çağlak Süt Ürünlerinin ana sponsorluğunda, programımıza destek veren diğer firmalar; Selçuklu Düğün Yemekleri ve Düğün salonu, Eskil Kelikler Petrol, Çapan Dağlı Tarım ve Yonca, Talha Tarım, Köklü Yemcilik, Miray Fotokopi ve Çağrı Mangal olurken,

Geceye Karatay Ulubatlı Hasan Mahallesi Muhtarı Muhittin Cırık, Eskil Sağsak Tarımsal Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Dağlı, Türker Boya Cumali Türker ve Has Dekor Mobilya Ömer Kayar hediyeleriyle renk katacak isimler.

Bölgenin internetteki güçlü sesi haberfark.net, eskilimizin yerel gazeteleri Eskil Gazetesi ve Tuzgölü gazetesi, Eskil'in Aksaray'daki temsilcisi Koç Ajans Medya sponsoru olarak destek verdiği programda, Eskil ve Konya başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerinden hemşehrilerimizin katılım sağlayacağı gecede kaynaşmanın, kardeşliğin en somut hali vücut bulacak.

Konya Valisi Sayın Cüneyit Orhan Toprak’ın yanı sıra Eskil, Aksaray, Konya bürokrasi ve siyasetinin önde gelen isimlerinin davet edildiği geceye, Türk Tasavvuf Muskisi’nin Güçlü Sesi Mustafa Yılmaz ile birlikte Ömer Dağlı’nın sahne alacak. Dünya Ezan okuma ve Türkiye Kuran-ı Kerim Birincisi Mehmet Erarabacı Hocanın Kuran-ı Kerim tilaveti ile çeşitli etkinliklerin gerçekleşeceği geceye tüm halkımız davetlidir.

Dernek Başkanı Süleyman Altan da, salon tahsis eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya ve programa destek olan sponsorlara ve gecede sahne alacak sanatçılara ve programda görev alan tüm isimlere emeklerinden dolayı teşekkür ederken, tüm Eskillilerin programa davetli olduğunu sözlerine ekledi.

Geceye girişler Biletli olup, bilet ücreti sadece 10.00 TL’dir. Biletler Eskil’de; Özkanlar Kırtasiye, Kırmızı Beyaz Sosyal Tesisleri, Biroğlu Gıda, Bozcamahmut’ta Kelikler Petrol ve Bozcamahmut Tarımsal Kooparatifinden, Konya’da Ünlübey Restaurant, Karaerler Etliekmek yanı Yıldız Market ve Dernek Binamızdan 10 Mart 2020 Salı gününden itibaren satışa sunulacaktır.



Mahsun Kırmızıgül, Azerbaycan’da konser verecek
Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli