250 Kişilik Başkan Mahallemizde Ekibi Bu Kez Sofular Mahallesinde..

250 Kişilik Başkan Mahallemizde Ekibi Bu Kez Sofular Mahallesinde..

250 Kişilik Başkan Mahallemizde Ekibi Bu Kez Sofular Mahallesinde..

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´nın ?Başkan Mahallemizde? projesi tüm hızıyla devam ediyor. Her gün bir mahallede vatandaşlar ve esnaflarla buluşan Başkan Yazgı´nın bu seferki durağı Sofular Mahallesi oldu.

Her zaman olduğu gibi sabah saat 08.00 de tüm ekipleri bir araya toplayan Başkan Yazgı, Sofular Mahallesi ve şehir merkezinde yapılacak çalışmalar öncesi gerekli talimatları verdi.

 Saat: 8.00´de çalışmalara başlayan belediye ekipleri cadde sokak ve parklarda temizlik çalışmasının yanı sıra asfalt ve kaldırım çalışmaları da gerçekleştirdi.

Belediyenin Sosyal İşler Müdürlüğü evleri, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise Sofular Mahallesinde bulunan esnafları ziyaret etti.

Başkan Yazgı´da Mahalle Muhtarı Kemal Terlemez, Mahalle Temsilcisi ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Mahallede bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek önerilerini dinlemeye devam etti.

Başkan ve beraberindekiler, 800 yıllık tarihi sahip olan yeniden gün yüzüne çıkarılan 2. Kılıçaslan Hamamında incelemede bulundular. Yetkililer restore edilen ve yeni yüzü ile Aksaray turizmine kazandırılacak olan tarihi hamamın yaklaşık bir buçuk ay sonra açılmasının hedeflendiğini kaydettiler.

Başkan Yazgı, Mahallelerde yaptığı ev ziyaretleri kapsamında bu kez Hikmet Özcan, Aşire Gevenç, Sultan Alp ve Kızı Ayşe Alp´i ve Mediha Pektaş´ı evlerinde ziyaret ederek, hasbihal edip çeşitli hediyeler verdi.

Sofular Mahallesi Muhtarı Kemal Terlemez, mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ya tüm mahalle sakinleri adına Teşekkür etti.



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik