1 OY CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A BİR OY AK PARTİYE

1 OY CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A BİR OY AK PARTİYE

 

Artık karar günün yaklaştığı seçimlerde milletin 14 Mayıs günü Türkiye’yi yönetecek siyasi iradeyi belirleyeceği seçimlerin öneminde vurgu yapan AK Parti Aksaray Milletvekili Adayları Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Sevinç Kasal ve Av. Sinan Özkan, bu tercihin bağımsız Türkiye yolunda oldukça önemli olduğunu vurguladı.

AK Parti’nin milleti ile hemhal olmuş ve Türkiye’nin uluslararası arenada söz sahibi olması için 21 yıldır gece gündüz çalıştığını ifade eden Cengiz Aydoğdu, “Aziz milletimiz vatanını kurtarmak, bayrağını ilelebet dalgalandırmak, şehadetleri dinin temeli olan ezanlarını yurdunun üstünde hep inletmek için canını dişine takarak Milli Mücadele'yi başlatmıştı. Kurtuluş mücadelesi Nene Hatunlarla, Şerife bacılarla canlarını hiçe sayan ecdadımızla zafere erişmişti. Şimdi şer odakları topyekun birleşmiş, HDP ve PKK’nın gizli değil açık açık ortağı olduğu 6’lı masayla FETÖ uzantılarını yanlarına alan bu oluşumla bağımsızlığımıza göz dikmektedir. Kandil'de olanların dini, imanı, bayrağı, ezanı var mı? Bu bay bay Kemal onlarla beraber değil mi? O masanın etrafındakiler onlarla beraber değil mi? Bunlara 14 Mayıs'ta öyle bir ders vermeliyiz ki bir daha ayağa kalkmamaları lazım" dedi.

“HAYAL DAHİ EDEMEYECEKLERİ ÇALIŞMALAR YAPTIK”

Hüseyin Altınsoy; “Türkiye Yüzyılı için ‘doğru zaman doğru adım’ diyerek, bir kez daha milletimizin huzurundayız. Darbecilere, vesayetçilere, küresel emperyalistlere, siyasi ve sosyal mühendislik projelerine, bir masa etrafında toplanarak ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kast edenlere karşı milletimizle birlikte Türkiye Yüzyılı’nın kapısını aralamak için yine huzurunuzdayız. Türkiye’yi istikrara ve istikbale kavuşturacak bu yürüyüşün gücünü; son 21 yılda ülkemize kazandırdığımız eserler ve hizmetlerden alıyoruz. Geçmişte bu coğrafyada 'teşebbüs edilemez' denilen ne varsa, hepsinin de gerçekleşebileceğini gösterdik. Darbecilerin hüsrana uğratılmasından Ayasofya’nın yeniden ibadete açılmasına ve sınır ötesi harekatlara kadar her konuda bunun örnekleri var. Büyük ve güçlü Türkiye’ye doğru giden her adımı, zihinlerde örülmüş duvarları yıkarak, kalplere salınan korkuları yenerek, ayaklara vurulan prangaları kırarak attık. Geldiğimiz noktada, Türkiye’nin siyasi ve ekonomik esaret çukuruna yeniden yuvarlanmamak için güçlü olmaktan, güçlü kalmaktan, gücünü artırmaktan başka çaresi yoktur. Milletimiz de kararını bu yönde verecektir" dedi.

“MİLLETİMİZ YİNE DOĞRUDAN YANA OLACAK”

Sevinç Kasal, “Bugüne kadar milletimize yapmayacağımız, yapamayacağımız hiçbir şeyi söylemedik, söylediğimiz hiçbir şeyden de geri dönmedik. Meydanlarda ağzına geleni söyleyip, iş başına gelince hepsini unutanların, inkar edenlerin, tersini yapanların, vaatlerinin üzerine beton dökenlerin ülkemize ne büyük zararlar verdiğini biliyoruz. Biz gücünü milletinden alan, milletiyle hemhal olan bir siyasi partiyiz. Milletimiz de bunu çok iyi biliyor ve 14 Mayıs’ta yine doğru olanı yaparak AK Parti’yi iktidara taşıyacak” diye konuştu.

‘KİN VE NEFRET TOUHUMU SAÇANLARA MİLLETİMİZ SANDIKTA CEVAP VERECEK’

6+1 masanın Türkiye Cumhuriyeti devletinin tüm değerlerini çiğnediğini söyleyen Av. Sinan Özkan; “Gittikleri her şehirde farklı söylemlerde bulunan, bir yer milliyetçilik bir yerde bölücülük propagandası yapan bir zihniyetle karşı karşıyayız. Özellikle vurgulamak isterim ki terör örgütlerinin uzantıları HDP ve türevi partiler adeta masanın asıl sahibi edasıyla açıklamalar yapıyorlar. Meydanlarında devletimizi, yerli ve milli yatırımlarımızı hedef alan

söylemlerde bulunuyor, özerklik naraları atıyorlar. Ama ne Kılıçdaroğlu ne Akşener ne de diğer liderler bu söylemlere ses çıkaramıyor. Bu tablo gerçekten çok vahim. Bir yanda Cumhuriyet'in kurucu partisi olduğunu iddia eden CHP var, diğer yanda Cumhuriyet'le hesaplaşmaya geldiklerini söyleyenler var. Bir yanda lafa gelince milliyetçiliği kimseye bırakmayan bir hanımefendi var, diğer yanda Türkiye'yi Suriyelileştirmekten söz eden bir başka kadın var. Bir yanda ağzından Milli Görüş'ü düşürmeyen biri var, diğer yanda insanımızın tüm değerlerini çiğneyenler var. Bir yanda bizimle bir zamanlar yol yürüyenler var, maalesef, başka sermayeleri de yok, onların omuzlarında bize ateş edenler var. Nasıl oluyorsa hepsi de aynı masanın etrafında buluşmuş, kin ve nefret tohumları saçarak bizim üzerimizden doğrudan milletimize parmak sallıyor. Her senaryo gibi bunun da zaafları, gerisindeki asıl silueti kendini belli etmeye başladı. Cumhuriyet'imizin ilk asrına damgasını vuran, ülkemizin 21 yıllık kazanımlarına niye düşmanlık ettikleri anlaşıldı. Türkiye Yüzyılı hayalimize çelme takmak için niçin bu kadar canhıraş gayret gösterdikleri anlaşıldı. Meğer bunların aklında milletimizin Milli Mücadele'yi zafere ulaştırarak bir asır öncesinde Anadolu topraklarına gömdüğü mandacılık özlemi var. Aziz milletlimiz şer odaklarının bu hayallerini 14 Mayıs günü sandıkta vereceği cevapla yıkacaktır” dedi.



7 ilde organize suça 67 gözaltı
Emekliler Samsun'dan Ankara'ya yürüdü... Tandoğan Meydanı'nda hak mücadelesi
Türkiye Kültür Yolu Festivali 2025 rekorlarla kapandı
Mesleki Yeterlilik Kurumu’ndan elektronik güvenlik sektörüne yeni standartlar
Çok sayıda il için kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı
Aksaray Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Koçak’tan Barzani Tepkisi
ESKİ CHP İL BAŞKANI FERDA BOZKURT’UN GURUR GÜNÜ
Yasemin Adar Spor Salonu Keçiören'de kadınların hizmetinde
Ankara Öğrenen Şehirler Küresel Ağı'na katıldı
Ankara Büyükşehir'den Kalecik'te kırsal kalkınma toplantısı
Mansur Yavaş Felsefe Sempozyumu'nda
Aksaray’da Ehliyetsiz ve Çekme Belgeli Araçla Trafiğe Çıkan Sürücüye 46 Bin Lira Ceza
Erzurum Büyükşehir’e Azerbaycan tepkisi
ASÜ, CarbonZero360 Yazılımıyla 2024 ve 2025 Karbon Ayak İzini Hesapladı; Sürdürülebilirlik ve Yeşil Dönüşümde Öncü Üniversiteler Arasında
ASÜ’den Karapınar’a Yenilenebilir Enerji Teknik Gezisi; Öğrenciler Avrupa’nın En Büyük Güneş Enerji Santralini İnceledi
  • Pazar 16.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 12.4 ° / 10.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 9.8 ° / 9.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu