19 ilde FETÖ'ye 'Kıskaç'

19 ilde FETÖ

19 ilde FETÖ'ye 'Kıskaç'

FETÖ’ye yönelik 19 ilde düzenlenen 'Kıskaç-26' operasyonlarında 34 şüpheli yakalandı.

ANKARA (İGFA) - FETÖ'ye yönelik operasyonları kararlılıkla sürdüren İçişleri Bakanlığı, 19 ilde gerçekleştirdiği son 'Kıskaç' operasyonunun detaylarını paylaştı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 19 ilde düzenenlenen 'Kıskaç-26' operasyonlarında 34 şüpheli yakalandı, çok sayıda dijital materyal ele geçirildiğini duyurdu.

Örgütün sözde askeri gizli yapılanması ve emniyet gizli yapılanması içerisinde faaliyette bulundukları, ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları ve örgütün kripto haberleşme programı “ByLock” kullanıcısı oldukları, ifade ve teşhislerde adlarının geçtiği ve FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile aranma kaydı bulunduğu tespit edildi. 

Operasyonu gerçekleştiren polisleri tebrik eden Yerlikaya, "FETÖ’cülere göz açtırmayacağız. Terör örgütleri ve onların iş birlikçilerine karşı operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1831554463917539579



Bakan Tunç, Katarlı mevkidaşıyla buluştu
İletişim'den 'Sivas’ta linç girişimi' iddiasına yalanlama
Meteoroloji'den peş peşe uyarılar!
Prof. Dr. Kocabıçak, YÖKAK'ta güven tazeledi
NATO'nun hava savunmasında ASELSAN imzası
Ankara Büyükşehir'de en düşük maaş 57 bin TL’yi aştı
Ticari araçta takograf oyununu Otoyol Jandarması ortaya çıktı!
Türkiye'nin denizlerdeki enerji gücü artıyor
TUA Astro Hackathon için yerel lider başvuruları başladı
Başkent’te yerli üreticiye Büyükşehir desteği
Eğitimde dijital kaynaklar tek çatı altında
Ankara’da taksi durakları yenileniyor
Nijerya Cumhurbaşkanı Tinubu Türkiye’ye geliyor
Cibuti Büyükelçisi Abdillahi’den Başkan Altay’a ziyaret
Ankara’da BelPA buz pateni tesisine yoğun ilgi
  • Pazartesi 12.3 ° / 8.3 ° false
  • Salı 12.6 ° / 8.6 ° false
  • Çarşamba 11.1 ° / 8.1 ° false