Tarih: 08.12.2016 13:59

100 Dolar ve Euro Bozdurana 3 Somuncu Baba Ekmeği Bedava

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın halka, ´Dolarlarınızı bozdurun, altına, Türk Lirası´na çevirin´ çağrısı yapması tüm yurtta olduğu gibi Aksaray´da da vatandaşlar tarafından kabul gördü.

Aksaray´da yaşayan vatandaşlar, 15 Temmuz darbe girişiminin ardındaki süreçte Türkiye üzerinde oynanan oyunları bozmak için elindeki dolar ve Euro´ları bozdurmaya devam ediyor.

Bazı İşletme sahipleri çeşitli kampanyalarla vatandaşların dövizlerini TL´ye çevirmesi için çağrıda bulunurken,Aksaray Belediyesine ait Somuncu Baba Fırınında da ?100 Dolar ve Euro bozdurana 3 Somuncu Baba ekmeği bedava? şeklinde kampanya başlatıldı.

Vatandaşlar, Türkiye üzerine oynanan oyunları bozmak adına Somunca Baba Fırınına gelerek hem 3 adet ekmeği bedava alıyorlar. Hem de dolar ve Euro´larını bozdurup kampanyaya katkı sağlıyorlar.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın  " Doları ve Euro´su olanlar gelsin parasını altına dönüştürsün. Gelsin parasını TL´ye dönüştürsün. Bu adımı attığımız sürece birilerinin oyunu da bozulacaktır" çağrısı üzerine Aksaraylı vatandaşlara seslenerek ?Bu ülke, bu vatan bizim. Gelin hep birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına kulak vererek, dolar ve Euro´ları bozdurup ülkemiz üzerine oyun oynamak isteyen hainlerin oyunlarını bozalım? dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —