Tarih: 09.09.2015 09:34

Sultanhanın da 2 bin kişi terörü lanetledi

Facebook Twitter Linked-in

Sultanhanın da Dün akşam düzenlenen teröre Lanet ve Şehitlerimize Dua etkinliğine 2 Bin kişi katıldı.

Sultanhanı Kasabası halkı Son günlerde artan Terör olayları ve onlarca şehit vermemize sessiz kalmadı ve ´´Teröre Lanet ve Şehitlerimize Dua ´´ etkinliği düzenlendi.

Sultanhanı Kasaba merkezinde Toplanan 2 bin civarındaki Sultanhanı halkı Tekbirler getirerek terörü lanetledi. Etkinlik ilk olarak Sultanhanı Bekirağa Camii İmamı Hidayet Eskici Hocanın Kuran´ı-Kerim Tilavetiyle başladı. Ardından Şehitlerimiz için Dua Okuyan İmam´ın Duası Etkinliğe katılan Vatandaşları Göz yaşlarına boğdu.

Ardından Etkinliğe katılan vatandaşlar Sultanhanı Caddesini Kaplayan Dev Türk Bayrağı açarak Sultanhanı merkezinde ´´Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez´´ Sloganları Eşliğinde Yürüyüş yaptı. Sloganlar eşliğinde Sultanhanı Jandarma Karakol Komutanlığı önüne gelen vatandaşlar ´´En büyük asker Bizim Asker´´ Sloganı atarak Karakolda Görevli Askerlere Tezahürat ederek Moral verdiler.

Daha sonra Sultanhanı Kervansarayı Önüne Hareken eden Vatandaşlar Sultanhanı Kervansarayı Önünde Önce Tüm Şehitlerimizin Ruhları için Fâtiha-i Şerîfe okudular. Ardından 2 bin kişi Hep bir ağızdan İstiklal marşını okuyarak Olaysız bir şekilde dağıldılar.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —