Tarih: 17.05.2016 11:08

Öztürk; Ortaköy Tarihi Yazılacak

Facebook Twitter Linked-in

       

       Ortaköy Yardımlaşma Dayanışma ve Çevre Koruma Derneği Kurucu Başkanı Cemalettin Öztürk, Ortaköy Kaymakamı Mustafa Can´ı makamında ziyaret ederek Ortaköy hakkında görüş alışverişinde bulundu. Öztürk yaptığı açıklamada;

      Ortaköy Kaymakamı Mustafa Can´ı makamında ziyaret edip, Ortaköy hakkındaki düşüncelerini öğrenme fırsatını buldum. Kaymakamımızın çok çalışkan ve mütevazi bir insan olduğu Ortaköylülerce dillendirilmektedir. Yeni gelmesine rağmen birçok hizmetin sonuçlandırılmasında büyük katkıları olmuştur. Örneğin, Ortaköy´e Doğalgaz getirilmesi çalışmalarındaki gayretlerini herkes biliyor. Birazda bunlardan esinlenerek Uzun zamandır konuşup bir türlü hayata geçiremediğimiz ´´ORTAKÖY TARİHİ´´ projemizi açtığımızda çok olumlu karşıladı. Destek olacağını söyledi. 

       Yakın zamanda Ortaköy´de çok güzel şeylerin olacağına inanıyoruz. Bizlerde hep birlikte; Ortaköylüler olarak elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince yardımcı olup Ortaköy´ümüzün hakkettiği yere gelmesi için çalışacağız.

        Zaten devlet yatırımları incelendiğinde, Ortaköy´ün yakın bir zamanda kabuğunu kıracağı ve hızla büyüyüp gelişeceği görülecektir. Ortaköy geleceğin parlayan yıldızı olmaya adaydır.

        Sayın Kaymakamımız Mustafa Can´a Ortaköy´e yapacağı hizmetlerden dolayı şimdiden teşekkür ederiz.  

Ortaköy için taş üstüne taş koyanlardan Allah Razı Olsun.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —