Tarih: 21.09.2017 16:45

Dünya Şampiyonu Milli Sporcumuza Ödül

Facebook Twitter Linked-in

               Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Atletizm sporunda Avrupa ve Dünya şampiyonluğu gibi önemli başarıları bulunan Aksaraylı Milli sporcu İnci Kalkan´ı makamında kabul ederek ödüllendirdi.

               Antrenörleri Hatice Çelik ve Orhan Kahraman ile birlikte Başkan Yazgı´nın makamına gelen Milli sporcu İnci Kalkan´a Ak Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından çeşitli ödüller verildi.

              Milletvekili Mustafa Serdengeçti ve Başkan Yazgı, 16 yaşındaki Milli sporcu İnci Kalkan´ınelde ettiği derecelerle hem Aksaray´ı hem de Türkiye´yi gururlandırdığını belirterek, genç sporcuyu tebrik ettiler ve başarılarının daim olmasını dilediler.

            Dünya Okul Sporları OlimpiyatlarıGYMNASİADE 3000metreGenç Bayanlarda Dünya Birinciliğiolan Aksaraylı Milli Atlet İnci Kalkan´ın Macaristan´dadüzenlenen GençlikOlimpiyatları EYOF Avrupa Bayanlar kategorisinde 3000metrede Avrupa ikinciliği alırken, daha önceki yarışlarda da 7 kere Gençlerve yıldızlar 1500metre ve 3000metrede şampiyonluğubulunuyor. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —