Aksaray'ın Büyük Bölcek Mahallesi akşam saatlerinde meydana gelen iş kazasıyla sarsıldı. Bir inşaatta kalıpları sökmek için çalışan 64 yaşındaki kalıp ustası Mahmut Ünsal, iddiaya göre bir anlık dikkatsizlik sonucu dördüncü kattan zemine düştü.
Çevredeki vatandaşların olayı fark etmesi üzerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Ağır yaralı olarak Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ünsal, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.
Kazanın ardından inşaat çevresinde güvenlik şeridi çekilerek önlem alındı. Aksaray Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, iş kazasıyla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Mahalle sakinleri yaşanan talihsiz olayın ardından derin üzüntü yaşarken, yetkililer inşaatlarda iş güvenliği kurallarına azami dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.