Tarih: 03.11.2025 10:17

Aksaray’da 3 Milyon TL’lik Kaçak Ürün Operasyonu: Bir Kişi Gözaltında

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Otoyol Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen kaçakçılıkla mücadele faaliyetleri kapsamında büyük bir operasyona imza atıldı.

Ankara–Niğde Otoyolu üzerinde gerçekleştirilen yol kontrolü esnasında durdurulan bir araçta yapılan aramalarda, piyasa değeri yaklaşık 3 milyon TL olan çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi.

Araçta Ele Geçirilen Kaçak Ürünler:

1.230 adet farklı marka ve cinste kozmetik ürün,

1.990 adet oyuncak,

258 çift ayakkabı,

122 adet elektronik sigara,

650 adet elektronik sigara likiti,

319 paket kaçak sigara,

300 adet Pringles cips,

45 adet cep telefonu şarj adaptörü,

45 adet şarj kablosu,

3 adet taktik çanta,

26 adet taktik kemer,

28 adet taktik şapka,

70 paket nargile tütünü,

23 adet tıraş makinesi,

17 adet teleskopik jop,

2 adet Dyson elektrikli süpürge malzemesi ele geçirildi.

1 Şüpheli Hakkında Adli İşlem Başlatıldı

Operasyonda aracın sürücüsü olduğu belirlenen M.T. (1980 doğumlu) isimli şahıs gözaltına alındı. Şüpheli hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu (SKM) kapsamında gerekli adli işlemler başlatıldı.

Jandarmadan Kaçakçılıkla Mücadele Mesajı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılıkla mücadeleye yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirterek, vatandaşların da şüpheli durumları güvenlik güçlerine bildirmesi çağrısında bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —