Tarih: 22.01.2026 10:51

Aksaray Valisi Murat Duru İlk İl Asayiş ve Güvenlik Toplantısını Gerçekleştirildi

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Valisi Murat Duru başkanlığında, İl Emniyet Müdürü Bekir Demir ve İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Ali Bayer'in katılımıyla İl Asayiş ve Güvenlik Toplantısı düzenlendi. Vali Duru'nun göreve başlamasının ardından gerçekleştirilen ilk toplantıda, kentin genel asayiş durumu ve güvenlik konuları ele alındı.
Toplantıda konuşan Vali Murat Duru, Aksaraylıların huzur, refah ve mutluluğunu önceleyen bir anlayışla kolluk kuvvetleriyle koordinasyon içinde çalışacaklarını vurguladı. Suçla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade eden Duru, özellikle toplumun huzurunu bozan tüm unsurların ortadan kaldırılması için yoğun bir gayret içinde olunacağını belirtti.
Vali Duru konuşmasının devamında,
"Şehrimizin huzur ve asayişini en iyi şekilde sağlamak, gençlerimizi her türlü kötü alışkanlıktan korumak için var gücümüzle çalışacağız. Aksaray'ımız ve Aksaraylılar için birlikte 7/24 esasıyla sahada olacağız. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Asayiş, uyuşturucu, kaçakçılık, terör ve diğer tüm suçlarla her zamanki gibi büyük bir azim ve kararlılıkla mücadele edeceğiz," ifadelerini kullandı.
Toplantının, Aksaray'da güvenlik birimleri arasındaki iş birliğini güçlendirmesi ve suçla mücadelede etkinliğin artırılması açısından önemli bir adım olduğu belirtildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —