Tarih: 12.02.2026 13:07

Aksaray İHH’da Güven Tazelendi: Eyüp Dağdaş Yeniden Başkan Seçildi

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği'nin 3. Olağan Genel Kurulu, 10 Şubat 2026 Salı akşamı dernek binasında yoğun katılımla gerçekleştirildi. Genel kurula dernek üyelerinin yanı sıra çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de iştirak etti.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Aksaray İHH Dernek Başkanı Eyüp Dağdaş açılış ve selamlama konuşmasını yaptı. Konuşmasında geride kalan dönemde gerçekleştirilen insani yardım çalışmalarına değinen Dağdaş, hem yurt içinde hem de yurt dışında ihtiyaç sahiplerine yönelik sürdürülen faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Aksaray'da hayır faaliyetlerinin her geçen yıl daha da güçlendiğini ifade eden Dağdaş, "Bu hizmetler gönüllülerimizin fedakârlığı ve hayırseverlerimizin desteğiyle büyüyor. Destek veren herkese gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Genel kurulda faaliyet raporları ve değerlendirme gündem maddeleri görüşülerek üyelerin onayına sunuldu. Yapılan oylama sonucunda Eyüp Dağdaş, katılımcıların oy birliğiyle yeniden Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

Yeni dönemde de insani yardım çalışmalarının artarak devam edeceğini belirten Dağdaş, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Genel kurul, alınan kararların dernek çalışmaları, şehir ve tüm hayır faaliyetleri için hayırlara vesile olması temennileriyle sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —