Bu gün Cuma ve Pazar günü yaşanan 2 konuyu paylaşacağım.

     Konuların ilk’i Aksaray kamuoyunu aylardır meşgul eden Ziraat Odası Seçimi ve sonucunu.

     2.si Aksaray Belediyesi tarafından kurumlarda yüksek standardı teşvik ederek vatandaşların bu kurumlardan alacağı hizmetlerdeki tereddütlerini ortadan kaldıran hizmet vereninde!,alanında! Memnun olmasını sağlayan “Günebakan” standardını yerine getiren 2 kuruluşun daha aynı gün bu sertifikalarla kalite ve hijyenlerini onaylatmasını paylaşacağım.

           ZİRAAT ODASINDA DELEGENİN DEDİĞİ OLDU!!!

         Daha önceleri sessizce yapılan ve genel olarak kamuoyun pek haberdar olmadığı Ziraat Odası Seçimlerinde aldığı 97 oyla yeniden güven tazeleyen Emin Koçak’ın 1. adaylığı ile birlikte bu kurum ve seçimleri ilk defa kamuoyunun gündemine girmişti.

    Bu seçimlerde ise iki aday ve listelerinin kazanması için aylar öncesinden başlayan ve tamamına yakını kamuoyu önünde cereyan eden çalışma Pazar günü yapılan oylamada listesinin aldığı 40 oy farkla 97’i üyenin desteğiyle ilk döneminin  delegeler tarafından onayı  anlamına gelen başarısıyla Emin Koçak’ın 2. Dönemi başladı.

    Seçim esnasında yapılan çalışmaların bir yarışma olduğu gerçeğiyle Emin Bey ve ekibinin tüm olumsuzlukları unutarak Ziraat camiasının tamamını kucaklaması dileğiyle kendisini ve şahsında listeye giren arkadaşlarını tebrik ediyorum. 

CUMA GÜNÜ 2 KURUM DAHA BELEDİYE’NİN HİZMET VERENİDE,ALANI’DA MEMNUN EDEN  GÜNEBAKAN SERTİFAKISIYLA HİJYEN VE KALİTESİNİ ONAYLATTI!!!

    Aksaray Belediyesinin  şehrimizdeki işletmelerin hizmet standardını yükselterek hizmet verenlerin yakaladıkları bu standartla oluşturacakları güvenle daha fazla mal ve hizmet sunmasını,bu kurumlardan hizmet alanların ise hijyen ve kalitesinden emin olmalarını sağlayan Haluk Başkanın projelerinden Günebakan yaygınlaşıyor.

  Belediye Zabıtası yönetmeliği esas alınarak ve  bu yönetmeliğe ilave olarak ise diğer standartlarında rehberliğinde hazırlanan kriterlere uydukları daha önce tespit edildiği için Has Döner,Belediye Emekliler Lokali,Somuncu Baba Sofrası,The Garden Bistro Patisserie ve Sofra Restoran hijyen ve hizmet kalitelerini Günebakan’la tescil ettirmişlerdi.

    Cuma günü ise önce Saatcioğlu Otel,ardın ise Coğlaki Mahallesinde yeni açılan Köşem Restoran’ın Kriterleri yerine getirmeleriyle kalitelerini  tescil ettirmeleriyle Günebakan sertifikası alan kurum 7’ye yükseldi.

    Belediyenin hem kalite ve hijyeni teşvik ederek kuruluşların büyümesini!,hem de hizmet alanların tereddütlerini ortadan kaldıran bu projeye tüm iş yerlerimizin kavuşarak Aksaray’ımızın bu hizmetinin civar illerden başlayarak ülkemiz genelinde örnek alınan bir uygulama haline gelmesi dileğiyle emeği geçenleri ve sertifika alan kurumları tebrik ediyorum.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 

 

 

 

 


2.02.2015 14:56:38

Ali Genç

Ziraat Odası Seçimi ve Günebakan

Ziraat Odası Seçimi ve Günebakan