Milletimiz için gerçekleştirilmek istenen her iyi gelişmede düğmeye basılma emri veriliyor.

Düğmeye basılması emrini verenler gelişmemizi kendi istikballeri için tehlike görenler.

Emirlerini yerine getirenler ise içimizdeki onların kahpe maşaları.

Konuyu somutlaştırmak için 2013´e gidelim;

Bir kaç ağacın kesilmesini bahane edenlerin yaptığı gezi Vandallığı 3.Köprü,3. Hava limanı ve Kanal İstanbul için yapılmıştı.

 Bu alçakça Vandallığı gerçekleştirenlerin maksadı çevreyi korumak değil! istikbalimiz olan bu üç yatırımı enlemekti.

 Daha sonraki gerçekleştirilmek istenen tüm olayların maksadı da bunun gibi Türkiye´nin 2023 hedefini engellemek içindi.

 TÜRKİYEDE AÇILAN HER YENİ BİR FABRİKA ALMANYA´DAKİ BİR FABRİKANIN KAPATILMASIDIR!!!

   Orta başlığa aldığım bu cümle afaki laf olsun diye söylenen bir şey olmayıp tevatürle anlatılan Almanlara ait bir cümledir.

   Bu nedenle Gezicilerin başta Almanya ve İngiltere olmak üzere gelişmemizde kendi istikballeri için endişelenenler tarafından desteklendiği olaylar aydınlatıldıkça gün gibi ortaya çıkmıştı.

  Çünkü 3. Hava limanının hizmete girmesiyle şu anda Avrupa´nın en büyük Hava limanı olan Frankfurt´un ve dolayısıyla Almanya´nın Avrupa´nın hakim olduğu hava ulaşımındaki tahtını sarsacak.

   3. Hava limanı aynı zamanda Asya ve Avrupa´nın en büyük  Hava limanı olmasının yanında iki kıtanın da en önemli lojistik aktarım merkezini de oradan bize getirecek.

    Aynı zamanda bu hizmetlerle Alman´ların Hava yolu şirketi olan Lutfansa nın yerine Türk Hava Yolları geçeceğinden bunu önlemek için geziciler desteklendi.

   İngiltere´nin Vandalları desteklemesinin sebebi ise Lozan´ı devre dışı bırakacak olan Kanal İstanbul olduğunu beşikteki bebekler bile bilirken,diğerlerin ise kendilerine göre ayrı sebepleri var!!!

TÜRKİYE 2023 HEDEFİNE ULAŞTIĞINDA DÜNYANIN 10 BÜYÜK EKONOMİSİ OLACAK!

   2007 Genel Seçimlerinden önce Cumhurbaşkanlığı seçimini kullanarak Türkiye´nin önünü kesmek isteyenler önce Özal,Demirel ve Sezer´in seçilmesinde aranmayan 367´ye sarıldılar!

   Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunun yapıldığının akşamı E.Bildiriyi yayınlattılar.

   Hükümetin dik duruşuyla bunun tarihimizde ilk defa bertaraf edilmesinden sonra 411 Milletvekilinin oyuyla yapılan Anayasa değişikliği bahane edilerek Ak Parti nin kapatılması davasını açtırdılar.

    Bununda gerçekleşmemesi üzerine yinede durmadılar.

    17-25 Aralık alçakça kalkışmasını yaptılar.

   Burada da başarılı olmayınca Asker elbisesi giymiş maşaları olan Fetö/Pdy teröristleriyle 15 Temmuz alçakça teşebbüsüyle önümüzü kesmek istediler.

    Milletimizin Evvel Allah´ın izniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın çağrısına cevap vererek toplara,tanklara,uçaklara gövdelerini siper etmeleriyle buradan da havalarını aldılar.

   Buda olmayınca bu defada dövizin değerini arttırarak bizi tökezlemek için düğmeye bastılar.

    Milletimizin dövizlerini bozdurmalarıyla bundan da havalarını alanlar bu defada Türkiye´de kıyamete kadar Koalisyonları,dolayısıyla  istikrarsızlığı ortadan kaldıracak olan Cumhurbaşkanlığıyla ilgili anayasa teklifinin TBMM´sine verildiği günün akşamı İstanbul´daki 30´u Polis 8´i sivil 38 vatandaşımızın katledildiği alçakça  bombalı terörü gerçekleştirdiler.

   Şimdiye kadar bizim gelişmemizi kendileri için tehlikeli gören emperyalistlerin oluşturduğu üst akıl tarafından ülkemizde yapılmak istenen tüm açık ve gizli çabaların tamamı evvel Allah(C.C.) ın izni ile milletimizin onlara inat birliğiyle bertaraf edildi.

    Milletimizin birliğiyle şimdiye kadar gerçekleştirildiği gibi yüreklerimiz toplu vurdukça merhum Akif in deyimiyle? Tek dişi kalmış olan canavarlar önümüzü asla ve asla kesemeyecekler.

   Bu birlik ve dirliğimizin kıyamete kadar devam etmesiyle çıktığımız yolda en hızlı şekilde hedefimize ulaşmamız için herkesin vatanımızın çıkarını kendi çıkarlarından üstün göreceklerini iç ve dış düşmanlar yaşayarak görecekler.

    Şehitlerimize Yaratanımızdan rahmet,yaralılarımıza şifa,ülkemizin yöneticilerine ise sabır ve var olan dirayetlerinin devamını bahşetmesini diliyorum.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 


cuman kürklü
12.12.2016 13:13:57
Tesbit güzel teşekkürler

cuma kürklü
12.12.2016 13:21:00
Tesbit güzel teşekkürler

Ali Genç
12.12.2016 20:37:13
Değerli Cuma kardeşim bizler kitabımızı,dinimizi.dinimizin emirmlerini bu çerçevede vatanımızı Ezan ve bayrağımızı velhasıl bizi biz eden değerlerimizi koruyarak birlik ve dirliğimzi korumalıyız. Bunun için teşekkür etmeye değmez. Selam ve sevgilerimle.

12.12.2016 09:09:59

Ali Genç

Yürekler Toplu Vurdukça?

Yürekler Toplu Vurdukça?