Konuya geçmeden önce İslam din adamlarının seslerini duyurabilmek ve Müslümanların ahrette onların gideceği ve daimi olarak kalacakları cehennemden kurtarabilmek için bangır, bangır hançereleri yırtılıncaya kadar seslerini duyurabilmek isteyen ilahiyatçıların belirttikleri emirlere karşı gelerek  akla ziyan bir inatla yılbaşını kutlamak isteyen Müslümanlar kesinlikle mankurttur.!!!

    MANKURT NEDİR?

   Değiller ise önce Mankurtluğun ne olduğunu öğrensinler.

  Ondan sonra kendi etraflarından başlayarak Cenab-ı Allah(C.C.) tarafından Yüce kitabımızın Ali İmran Suresinin 19. Ayetinde Rabbimiz tarafından onların din olmadıklarını indindeki tek dinin İslam olduğunu belirttiği Hıristiyan ve Yahudiler tarafından dinimizin her hangi bir bayramının kitlesel olarak kutlanıp kutlanmadığını araştırsınlar.

1978´DEN BU YANA DEFALARCA GİDİP 2 YILA YAKIN ZAMAN GEÇİRDİĞİM HİÇ BİR HIRISTİYAN ÜLKESİ TARAFINDAN VEYA HIRISTİYANLAR TARAFINDAN KUTLANAN İSLAM BAYRAMINA RASTLAMADIM!

 Ben 58 yıllık ömrümde 1978´in Haziran ından başlayarak 9 defa gidip ortalama 2 yıla yakın ömrümü geçirdiğim 11 gayri Müslim ülkenin 70´ten fazla şehrini gezen olarak gayri Müslimlerin bırakın kitlesel olarak bizim dini bayramlarımızı kutlamalarını.

  Özellikle gurbetçilerimizin çok olduğu Almanya,Hollanda,Fransa, Belçika ile Avusturya ve İsviçre´de ilgili ülke yönetimleri tarafından Ramazan ayı boyunca ve Ramazan Bayramı ile Kurban bayramlarında kutlama yaptıklarını da.!

    Oralarda bulunan milyonlarca ülkemizin insanları olan vatandaşlarımızla  neredeyse çoğu zaman bir ev gibi olan komşuları tarafından bile bizim  dini ve milli bayramlarımız tebrik edilmez.

  Bu yalın gerçeğe rağmen Hıristiyanların dini bayramı olan Noel´in final kutlaması olan Yılbaşını kutlamak hem dini yönden hem de milli yönden kesinlikle aklı başında onurlu bir Müslüman´ın yapacağı davranış değildir.

   Bu somut bilgiler ışığında Müslümanların Yılbaşı kutlamasından uzak durmaları bununla ahrette onlarla daimi kalacakları Cehennemden de kendilerini,birlikte bu kutlamayı yapmayı planladıkları eş,dost ve akrabalarıyla evlatlarını da kurtarmaları dileğiyle.

 Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 


31.12.2016 08:25:34

Ali Genç

Yılbaşını Kutlayan Müslüman Mankurttur

Yılbaşını Kutlayan Müslüman Mankurttur