Aksaray E-90 Karayolundan seyredenler,Yeni Sanayi Bölgesinin arkasında devasa bir yapıyı görüyorlar. 
Uzaktan görenler 5 yıldızlı Otel mi diye soruyor.Bu yapı 5 yıldızlı hizmetlere imza atacak. Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi. 
Aksaray´a yakışan bir bina olmuş.400 yataklı Hastaneye Devlet 90.Milyon lira (Eski parayla 90.Trilyon) yatırım yapmış.Yeni Hastanede hizmetler tek binada toplanacağı için,kaynak israfı da önlenmiş olacak. 
Yeni Hastanenin 3-4 aya kadar açılacağı ve açılışını da Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın yapacağı halk arasında konuşuluyor. 
Yeni hastanede her şey çok güzel olacak.Olacak ta; Lakin bir eksiklik göze çarpıyor?
              Yeni Hastane Cami?                                                                                                                                                                                         Hastaneye muayene olmak için her gün 4000-5000 kişi  geliyor.Bunların yanında en az 1 kişi oluyor.Toplamda Hastaneye her gün 10.000 (On Bin) kişi geliyor. Bu vatandaşların ibadetlerini yapacağı bir Caminin eksikliği göze çarpıyor. Mümkün olan en kısa zamanda Yeni Hastane yanına Caminin yapılması uygun olacaktır. Camiyi yapanlardan ve yaptıranlardan,Aksaray için çalışanlardan Allah Razı Olsun.

 


13.04.2018 00:02:36

Cemalettin Öztürk

Yeni Hastane Camii?

Yeni Hastane Camii?