Günlerden 27 Nisan 2007 Cuma´ydı.

  O gün Türkiye´nin 11. Cumhurbaşkanının seçiminin ilk turunun yapıldığı gündü.

 Merhum Özal,Demirel ve Sezer´in seçilmelerinde aranmayan sonradan çıkma 367 akla ziyan sayısının millete zorla dayatılmak istenmesine milletin oyu ile seçilen Ak Parti tarafından umursanmadan oluşan teamüllere göre ilk tur seçimleri yapıldı.

 Millete ve değerleri ile dolayısıyla demokrasiye karşı olanların tüm engellemelerine rağmen İlk tur başarıyla gerçekleştirilmiş ve teamüller gereği diğer turlara geçilecekti.

  Kamuoyu diğer turların yapılmasını beklerken CHP bu turun akla ziyan şekilde ortaya atılan sonradan çıkma 367 yeter sayısının bulunmadığı gerekçesiyle Anayasa Mahkemesine yapılan turun ve sonucunun iptali için gitti.

  O gece her şey olağan seyrinde giderken 27 Nisan´ın bitmesine 40 dakika varken Ordu tarafından sahibi ve velinimeti olan millete.

      Milletin şahsında millet tarafından seçilen vekillerinden güvenoyu alan bağlı bulunduğu amiri olan hükümetine İnternet üzerinden muhtıra verildi.

ORDU VERDİĞİ E MUHTIRA İLE DİNİNİN PEYGAMBERİ İÇİN KUTLAMA YAPILMASINA KARŞI ÇIKIYOR!

   Yıllarca ülkemizde komünist Arnavutluğun lideri Enver hocanın uyguladığı din düşmanı Laiklik anlayışıyla 2 Milyar Müslüman´ın, hatta sorulduğunda kendilerinin de Peygamberi olduğunu belirtecekleri Hz. Muhammed(S.A.V.) efendimizin doğum günü etkinlikleri Genel Kurmay başkanlığı tarafından E. Muhtıraya bahane edildi.

 MUHTIRAYLA ORDU TARAFINDAN AMİRİ OLAN BAŞBAKANA ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERİLDİ

   Bu etkinliklerin Nüfusunun z%99.5 ile birlikte kendilerinin dini olduğu umursanmadan bunların milli bayramların yerine konduğu bahanesi etrafında hükümete verilen muhtırayla millete ve milletin şahsında  milletin seçtiği kendi amirlerine aba altından sopa gösterildi!!!

ANAYASA MAHKEMESİ CHP NİN VE TSK NIN TEHDİ İLE CUMHURBAŞKANLIĞI 1. TURUNU İPTAL ETTİ

 Anayasa mahkemesi bu anti insani,anti dini ve anti hukuki muhtırayla CHP´nin tehditlerinin de etkisiyle 1 Mayıs´ta sonradan çıkma 367 ucubesinin doğruluğun9u onaylayarak  tartışmalı kararıyla 27 Nisan günü yapılan Cumhurbaşkanlığının ilk tur seçimini iptal etti.

MUHTIRA HÜKÜMETİN DİK DURUŞUYLA DOĞARKEN YERLE YEKSAN EDİLDİ!!!

   Hükümetin Cumhuriyet tarihimizde ilk defa bildiri yayınlayanın kendi emrindeki bir memur olduğunu belirten açıklamasıyla bildiri fiiliyata ulaşamadı.

  Fakat alınan erken genel seçim nedeniyle ülkemizin sayısız maddi ve manevi kayıplarına sebep olundu.

  Aradan 9 yıl geçmesine rağmen bu olumsuzluklara sebep olanlar hakkında şimdiye kadar maalesef hiçbir idari ve hukuki işlem yapılmadığından  bunu yapanların yaptıkları yanlarına kar kaldı!!!

   Ülkemizin asla ve asla bu tür çağ,akıl ve yasa dışı kalkışmalara bir daha uğramaması için sebep olanlar hakkında mutlaka amma mutlaka ilgililer tarafından medeni hukuk içinde idari ve hukuki işlemlerin yapılması.

TÜM KALKIŞMALARI TAMAMEN TARİHE GÖMMENİN ÇARESİ YENİ SİVİL TAM DEMOKRAT ANAYASADA

 Gelecekte de bunların olmamasının çaresi için tüm seçilmiş ve atanmışlarla Meslek Odaları ve STK ların hak ve sorumluluklarının sınırlarının da net bir şekilde belirlendiği tam sivil ve tam demokrat bir anayasadan geçiyor.

  Milletimizin hak etmediği tüm olumsuzluklardan ebediyen kurtarılması için gerekenlerin zaman geçirilmeden yapılması dileğiyle.

   Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

 

 


27.04.2016 08:08:55

Ali Genç

Yapanların Yanına Kar Kalan Dayatma

Yapanların Yanına Kar Kalan Dayatma